Foto: NILS PETTER NILSSON / PRESSENS BILD EXPRESSENFoto: NILS PETTER NILSSON / PRESSENS BILD EXPRESSEN
 Foto: NILS PETTER NILSSON / PRESSENS BILD EXPRESSEN
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Tv-profilen Olindas kvinnliga älskare

Olinda Castielle, tidigare Borggren, lämnade "Paradise hotel" bakom sig och började i stället spela in porr.

Nu berättar Olinda Castielle om sitt nya liv - och vad familjen tycker om hennes karriärsval.

"Jag älskar pengar, livet och sex" skriver Olinda Castielle i ett mejl.

I "Paradise hotel" blev de kända som Olinda Borggren och Patrick Larsson, men dokusåpaparet bytte Sverige mot spanska Marbella och Stureplan mot sex.

Paret, som gift sig och bytt namn till Castielle, försörjer sig på en betalhemsida där kunder betalar för att få tillgång till porr- och sexklipp med Olinda i huvudrollen.

Men sedan Olinda Castielle flyttade till Marbella med maken har de inte uttalat sig om sina nya liv i den spanska turistorten - förrän nu.

Nu berättar Olinda Castielle om sitt nya liv som porrstjärna.

"Allting jag gör kommer från instinkt och spontanitet. Jag delat med mig av vad jag känner för, tycker är roligt och älskar sex" skriver Olinda Castielle i ett mejl.

Olinda och Patrick i Spanien

Hon menar att hon och maken hjälper andra människor att "njuta av sina liv".

"Patrick och jag älskar vårt liv, våra kroppar och att experimentet sexuellt och vi är bäst i världen på det, då vi delar det med miljontals behövande människor och tusentals medlemmar som vill njuta av sina liv" skriver Olinda Castielle i ett mejl.

Enligt Olinda Castielle så har hennes föräldrar inga problem med hennes ovanliga karriärsval - utan älskar det.

"De älskar att jag är fri och naturlig" skriver Olinda Castielle i mejlet.

Olinda Castielle säger att hon själv lever sitt drömliv, och inte ångrar sitt val att spela in porr. Snarare tycker hon att fler ska ta del av hennes livsstil.

"Knulla, res, lev till max och sluta leva ut din längtan i fantasier eller igenom andra människor. Jag ångrar ingenting och lever helt ohämmat och naturligt." skriver Olinda Castielle i mejlet.

I dag är Olinda porrstjärna. Foto: Instagram

Trots att de jobbar i porrbranschen så är Olinda och Patrick trogna mot varandra - och Olinda Castielle har inte sex med några andra män.

"Nej, bara Patrick, men jag har andra tjejer som gör det på min sida." förklarar hon.

På grund av yrkesvalet och sin populära hemsida så har Castielle inga problem med att hålla den livsstil hon vill ha.

"Jag kan göra vad jag vill, när jag vill, och jag älskar pengar, livet och sex", skriver Olinda Castielle i mejlet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag