Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tv-profilen död av anorexia – blev 38 år

Senaste nytt.
Nikki Grahame, känd från brittiska Big Brother, dog i fredags, bara 38 år gammal.
Foto: KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK / KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Grahame hade länge lidit av anorexia.
Foto: CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK / CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Brittiska Nikki Grahame är död, 38 år gammal.

Den tidigare Big Brother-deltagaren har länge lidit av anorexia.

”Det krossar våra hjärtan”, skriver hennes vän Leon Dee.

Nikki Grahame blev känd när hon deltog i brittiska Big Brother 2006. Hon har under sin karriär ofta öppet talat om hennes kamp mot anorexia som hon lidit av sedan hon var barn, skriver Daily Mail.

Nu bekräftar hennes agent att Grahame dog i fredags, 38 år gammal.

Grahame har bland annat skrivit två böcker om sina erfarenheter av anorexia och hon har försökt bli frisk genom att söka vård på ett tiotal kliniker.

”Krossar våra hjärtan”

För en månad sedan startade hennes familj och vänner en insamling där pengarna ska doneras till andra som lider av ätstörningar.

”Det krossar våra hjärtan att behöva meddela att någon så fantastisk var tagen från oss i en så ung ålder. Nikki berörde inte bara miljoner liv, utan också hennes vänner och familj som kommer att sakna henne något enormt”, skriver hennes vän Leon Dee på insamlingens hemsida.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.