Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tv-profilen lämnar "Paradise hotel" – efter sju säsonger

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: /IBL / /IBL

Inför kvällens final av "Paradise hotel" ger programledaren Malin Gramer beskedet att hon lämnar programmet efter sju säsonger.

– Jag har gjort det här i 7 år, 7 säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, berättar Malin Gramer i "Vakna med NRJ".

Efter sju säsonger som programledare för "Paradise hotel" berättar nu Malin Gramer, 40,att det här blir hennes sista säsong.

– Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, berättar Malin Gramer i "Vakna med NRJ".


Malin Gramer fattade beslutet för familjen

Efter beskedet reagerar kollegan Martin Björk med förvåning och Malin Gramer berättar att beslutet fattades bland annat på grund av familjepusslet.

– Men gud, det är inte så chockerande. Jag har gjort det i 7 år, när jag började hade jag ju ett barn som va i lagom ålder som gick att ta med. Nu är det en annan situation - jag har en stor familj, livspusslet, det blir ju lite meckigt. Jag får inte ta ledigt från skolan med den stora. Hur ska jag göra med den lilla? Och min man?, berättar Malin Gramer vidare i radioprogrammet.

Tidigare i år återvände Malin Gramer som programledare för "Paradise hotel" efter sin föräldraledighet.

Malin Gramer och pojkvännen Carl Falk fick sin son Leo i fjol. Sedan tidigare har hon sonen Charlie, 8, medan Carl Falk har dottern Emma, 5.

I samband med graviditeten drabbades hon även av en depression.

– Om småbarnslivet är utmattande? Skojar du, varenda sekund är påfrestande. Nej men min son har precis börjat att, jag vet inte om jag vågar säga det, sova om nätterna. Så det har varit extremt tufft så klart, med ett barn som inte sover om nätterna, har hon sagt tidigare. Tidigare i år berättade Malin Gramer att hon och pojkvännen Carl Falk hade förlovat sig och planerar för att gifta sig.

På Instagram visade hon upp sin lycka. 

"Min blivande man”, skriver hon – tillsammans med emojis som föreställer ett hjärta och en ring. Hon hashtaggar också ”I said yes”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.