June Shannon har gått ned 45 kilo, men viktnedgången gjorde henne sjuk. Foto: Thibault Monnier, PacificcoastnewsJune Shannon har gått ned 45 kilo, men viktnedgången gjorde henne sjuk. Foto: Thibault Monnier, Pacificcoastnews
June Shannon har gått ned 45 kilo, men viktnedgången gjorde henne sjuk. Foto: Thibault Monnier, Pacificcoastnews
June är främst känd som mamma till tv-profilen Honey Boo Boo. Foto: Jason Winslow / Splash NewsJune är främst känd som mamma till tv-profilen Honey Boo Boo. Foto: Jason Winslow / Splash News
June är främst känd som mamma till tv-profilen Honey Boo Boo.  Foto: Jason Winslow / Splash News

Tv-profilen kollapsade efter sin viktnedgång

Publicerad

June Shannon, känd från tv-serien "Here Comes Honey Boo Boo", kollapsade av sin viknedgång, skriver Radar Online.

Hon fördes akut till sjukhus.

June Shannon, 35, har gått ner 45 kilo - men viktnedgången kan nu ha gjort henne sjuk, skriver Radar Online.

Enligt sajten kollapsade June Shannon, mamman från tv-serien "Here Comes Honey Boo Boo", efter att ha gått ned för trappen i sitt hem. Hon ska ha återfått medvetande i hemmet men svimmat flera gånger efter det.

June Shannons fördes snabbt till sjukhus under onsdagen efter händelsen. Där fick hon genomgå Datortomografi och flera blodtester.

Vid hennes sida fanns Alana "Honey Boo Boo" Thompson, 10 och Lauryn "Pumpkin" Shannon, 16.

Enligt sajten fick June Shannon åka hem efter en natt på sjukhuset.

 

 

LÄS MER: "Honey Boo Boo" ställs in efter sexdom

 

 

June Shannon: "Oroar mig"

I april 2015 slog läkarna larm om både June Shannon och Alana Thompsons övervikt.

Enligt läkarna Travis Stork och Jennifer Ashton led "Here Comes Honey Boo Boo"-familjen av fetma och tv-programmets mål var att agera väckarklocka för Mama June.

– Jag oroar ju mig för hennes hälsa, sa hon i programmet.

Läkarnas dom kom snabbt. De menade att den ohälsosamma livsstilen förvärrar Honey Boo Boos astma. Enligt dem behövde nioåringen gå ner mellan 22 och 29 kilo.

– Du försöker bara hitta en massa ursäkter. Jag ser ingenting i er kyl som kan minska Honey Boo Boos vikt eller minska inflammationen i hennes kropp. Och jag måste vara ärlig. Du måste ta lite ansvar här, sa läkaren Travis Stork.

 

 

LÄS MER: Mama June berättar nu: "Jag är bisexuell"

 

 

Läkarna ställde då ett krav: Kom tillbaka i maj och visa upp en ny livsstil.

June Shannon verkar ha tagit åt sig läkarnas ord. Några månader senare sågs realityprofilerna gymma loss i Los Angeles.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag