Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tv-profilen erkänner sexuella övergrepp

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Patsy Lynch

Tv-profilen Josh Duggar, känd från TLC:s "19 Kids and Counting", har erkänt att han förgripit sig på unga flickor, däribland också flera av profilens egna systrar.

"För 12 år sedan, som en ung tonåring, agerade jag olovligt och för det är jag oerhört ledsen och jag beklagar det djupt", säger stjärnan bland annat i ett uttalande, skriver People.

I ett officiellt uttalande svarar nu tv-profilen Josh Duggar och hans familj efter uppgifter om att han ska ha förgripit sig på flera av sina yngre systrar och andra flickor under sina tonår.

"För 12 år sedan, som en ung tonåring, agerade jag olovligt och för det är jag oerhört ledsen och jag beklagar det djupt. Jag gjorde andra illa, inklusive min familj och nära vänner", säger stjärnan nu i ett uttalande, skriver People.

I uttalandet säger profilen också att han ska ha erkänt vad han gjort för sina föräldrar och att familjen då skulle ha vidtagit åtgärder.

"Jag förstod att om jag fortsatte på den vägen som var fel så skulle det sluta med att mitt liv blev förstört", säger han, skriver People.


LÄS MER: Den mörka sanningen om "Sjunde himlen"


Även tv-profilens familj uttalar sig i ett officiellt och gemensamt uttalande.

"När Josh var en ung tonåring gjorde han några dåliga misstag, och vi blev chockade. Vi försökte lära honom rätt och fel", säger pappan Jim Bob, 49, och Michelle, 48.


LÄS MER: Efter skandalen - Kanal 5 plockade bort "Sjunde himlen"


Föräldrarna fortsätter också:

"Även om vi aldrig hade valt att gå igenom något så hemskt så har alla i vår familj kommit närmre Gud. Vi ber för att de som ser våra liv ser att vi inte är en perfekt familj."

Även profilens fru, 26-åriga Anna säger i uttalandet att hon står bakom Josh och att den rådgivning han fått förändrat hans liv.




Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.