Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-profil död i strupcancer

Cancerformerna som flest drabbas av.

Realityprofilen Beth Chapman har avlidit – 51 år gammal.

Amerikanen drabbades av strupcancer ifjol och hamnade nyligen i koma.

”Klockan är 5:32 i Hawaii, vid denna tid skulle hon ha vaknat för att vandra i bergen. Men i dag vandrade hon upp för trapporna till himlen”, skriver Daune ”Dog” Chapman på Twitter och bekräftar därmed fruns bortgång.

Beth Chapman och maken Duane Chapman. Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Beth Chapman Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det var i november 2018 som Beth Chapman, 51, fru till tv-profilen Daune ”Dog” Chapman, diagnostiserades med med en allvarlig form av strupcancer. Efter att ha friskförklarats och sedan fått tillbaka cancern har hon nu avlidit, rapporterar E Online. 

”Klockan är 5:32 i Hawaii, vid denna tid skulle hon ha vaknat för att vandra i bergen. Men i dag vandrade hon upp för trapporna till himlen”, skriver Daune ”Dog” Chapman på Twitter och bekräftade fruns bortgång, skriver tidningen.

Beth Chapman drabbades i april av plötsliga andningssvårigheter och fördes akut till sjukhus. När hon nu flera månader senare återigen tvingades söka akutvård valde läkarna att söva ner henne och hon hamnade i koma. 

”Snälla, jag ber om era böner för Beth just nu. Tack. Jag älskar er”, skrev maken Duane ”Dog” Chapman, 66, då på Twitter.

Även familjens agent uttalade sig om Beth Chapmans allvarliga hälsotillstånd.

– Beth är en av de starkaste människorna jag vet, så om någon kan övervinna detta, så är det hon, sa familjens agent till E online och fortsatte:

– Oberoende vad som händer har hon och hennes familj lagt allt sitt hopp i Guds händer. Utöver det ber jag alla hennes och Duanes fans att be för Beth och hela familjen.

Beth och Daune Chapman medverkade i serien ”Dog the bounty hunter” som sändes mellan 2003 och 2012.

Efter att serien lades ned medverkade paret i ”Dog and Beth: On the hunt”.