Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-mammans kamp – riskerar förlora 4-åringen

Jenelle Evans riskerar att förlora sin 4-årig son Kaiser. Foto: .instagram.com/j_evans1219

”Teen mom 2”-profilen Jenelle Evans riskerar förlora vårdnaden om sin 4-årige son Kaiser. 

Exet Nathan Griffith kräver full vårdnad om sonen och anklagar Jenelle och hennes pojkvän för att vara farliga för yngre barn. Nu ska fallet avgöras i rätten. 

”Han är en våldsam person som är en fara för yngre barn”, skriver Nathan Griffith i rättsdokumenten enligt Radar online.

Den unga tv-mamman Jenelle Evans, 27, känd från MTV:s realityserie ”Teen mom 2”, ligger just nu i en bitter vårdnadstvist med exet Nathan Griffith. De har en konflikt om sin gemensamma son Kaiser, 4, som pågått sedan de separerade xx. 

Nathan Griffith vill ha ensam vårdnad över Kaiser och beskriver i rättsdokument, som Radar online tagit del, att sonens situation hos Jenelle är ”horibel”. Han anklagar samtidigt tv-profilen för att använda droger, något som han pekar på vore nog motiv för att han ska få vårdnaden. 

Anklagelserna mot Jenelle Evans 

https://www.instagram.com/p/BsStbteFLAU/

Enligt Radar online har exparet de senaste månaderna försökt komma överens i frågan och gått på medling, men det har inte hjälpt. Därför kommer deras tvist att prövas i rätten under maj. 

Nathan Griffith hävdar dessutom att Jenelle Evans nuvarande av-och-på-pojkvän David Eason är en direkt fara för 4-årige Kaiser. Han vill dessutom att domaren sätter upp ett förbud så att Eason ej får ha kontakt med sonen. 

”Han är en våldsam person som är en fara för yngre barn”, skriver Nathan i rättsdokumenten. 

Har förlorat vårdnaden om Jace

Jenelle Evans har i nuläget vårdnaden om Kaiser och dottern Ensley, 2, som hon har tillsammans med David Eason. 

Äldsta sonen Jace, 9, har hon tidigare förlorat vårdnaden om, det är tv-profilens mamma Barbara Evans som fortfarande är vårdnadshavare till honom. 

https://www.instagram.com/p/BwFIHXiloYj/