Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-bondens kärleksbesked – efter brutala dumpningen

Frida dök aldrig upp på Arlanda när paret skulle resa i väg på en romantisk semester.
Efter den brutala dumpningen i ”Bonde söker fru” så hittade Simon Ohlsson kärleken i Amanda Håkansson. Foto: TT NYHETSBYRÅN
Simon Ohlsson. Foto: TV4 / TV4

Efter den brutala dumpningen i ”Bonde söker fru” så hittade Simon Ohlsson kärleken i Amanda Håkansson.

Och nu har paret även förlovat sig, skriver tv-bonden på Instagram.

”Om ett år kan vi titulera oss som herr och fru Ohlsson”.

Simon Ohlsson, 27, fann kärleken under sin medverkan i ”Bonde söker fru” – trodde han.

Men brevskrivaren Frida dök aldrig upp på Arlanda när paret skulle resa i väg på en romantisk semester. Några dagar senare fick han ett sms av sin kärlek som berättade att hon hade tappat intresse, något som programledaren Linda Lindorff kallade ”den brutalaste dumpningen hon har varit med om i hela sitt liv”. Detta tog hårt på Simon Ohlsson som tidigare öppnat upp om situationen.

”Jag blev ju kär och så men att jag skulle bli så sviken som jag blev, hade jag inte ens önskat min värsta fiende. Det tog hårt på mej att inte kunna prata om det när folk frågar hur det gick. Att bara knipa käft det var mycket jobbigt”, skrev Simon Ohlsson i ett inlägg på Instagram.

Simon Ohlsson gav dock inte upp jakten på kärleken. Plötsligen dök Amanda Håkansson, 21, upp i hans liv – en tjej som har allt han hade letat efter. Paret bor nu tillsammans på den öländska bondgården, och kärleken verkar sprudla mellan dem.

”Tiden har gått fort”

För nu har paret nämligen valt att förlova sig, meddelar man på Instagram.

”Tiden har gått fort, men känns allting rätt. Då vet man att det är rätt. Snart är det 4 år sen vi pratade för första gången. Men då var det inte läge för oss. Men 4 år efter blev det äntligen vi. Till 100%”, skriver Simon Ohlsson.

https://www.instagram.com/p/B0Etn0EiEA0/?utm_source=ig_web_copy_link

Expressen har sökt Simon Ohlsson.