Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tv-bondens dubbelfiasko – är singel igen

Annie Håkansson.Foto: TV4
Dennis Andersson.Foto: TV4

Dennis Andersson valde Annie Håkansson i "Bonde söker fru".

När relationen sprack började han i stället dejta brevskrivaren Liselotte Jonsson.

Men nu har även den relationen tagit slut.

– Jag är fortfarande singel, säger den småländske nötbonden till TT

Dennis Andersson medverkade i "Bonde söker fru" tidigare i år, då han valde brevskrivaren Annie Håkansson.

Kort därefter – under en kärlekssemester på Franska rivieran – började det dock knaka i fogarna mellan paret. Efter hemkomsten har kontakten bara skett via sms, rapporterar TT.

– Vi har inte pratat eller träffats sedan vi skildes på tågstationen efter resan. Det var väl lite snopet, säger Dennis Andersson till TT.

 

LÄS MER: Stora besvikelsen på kärleksresan som tittarna inte fick se: "Väldigt olik" 

 

Under onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru", som sänds på TV4, besökte programeldaren Linda Lindorff alla bönder för att visa tittarna vad som hänt efter programmet. Då hade Dennis Andersson börjat dejta Liselotte Jonsson i ställe.

Dennis Andersson singel igen

Återträffen spelades dock in redan i början av hösten och sedan dess har även relationen med Liselotte Jonsson spruckit – nu är Dennis Andersson singel igen.

– När det där spelades in så hade vi bara träffats tre gånger, så det var ju jädra färskt. Vi var inte tillsammans utan det var högst på dejtingnivå och kort därefter bestämde vi oss för att vi skulle gå åt var sitt håll. När vardagen kom i kapp oss så stämde våra liv inte riktigt överens, säger han till TT.

 

LÄS MER: Lindorffs chock – efter bondens hemliga trippelspel

 

Dennis Andersson uppger för TT att han hela tiden tänkt välja Liselotte Andersson och att saker och ting hade kunnat vara annorlunda om han följt sitt hjärta. Han säger sig dock inte ångra någonting.

– Jag är fortfarande singel så nu får man hålla ögonen öppna. Det är bara att ta nya tag och gå vidare i livet, säger Dennis Andersson till TT.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.