Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV-bonden ska bli pappa för första gången

Erik Bäckman om kärlekssveket i Bonde söker fru.
”Bonde söker fru”-Erik och flickvännen Vilma väntar barn. Foto: Privat

Erik Bäckman från ”Bonde söker fru” och ska bli pappa.

Tillsammans med sambon Vilma Nilsson förbereder de sig på att bli föräldrar för första gången. 

– Detta är allt man drömt om. Vi är jättelyckliga, säger han. 

Förlossningen är beräknad till slutet av sommaren. Men både Erik Bäckman, 24, och Vilma Nilsson, 20, har redan en lista på barnnamn. 

– Vilma har en ganska lång lista på namn som hon tycker om, både på pojk- och flicknamn. Men vi är båda överens om att det ska vara ett lite gammaldags namn, som vi båda tycker om.

Har du något namn du tycker extra mycket om?

– Jag har inte alla namn i huvudet. Hon har ju som sagt en ganska lång lista. Men som pojknamn tycker jag Hellmer och liknande namn är fina.

TV-bonden Erik och Vilma blev ett par för två år sedan och förlovade sig kort efter. Detta är parets första barn tillsammans. Men inte det sista – om de själva får bestämma. 

– Vi vill ha fler barn. Jag vill ha två eller tre och Vilma vill ha tre eller fyra. Så vi får mötas någonstans på mitten, säger han.

Även om paret har varit förlovade i snart två år kommer bröllopet att få vänta.

– Vi vill gärna att alla våra barn ska få vara med när vi gifter oss. Så det får vänta tills vi är klara med den biten. 

”Den största överraskningen man kan få”

Det var 2016 som Erik Bäckman var en av bönderna i TV4:s ”Bonde söker fru”. Där fann han kärleken Linnea Åberg. Men efter två år tillsammans gick paret skilda vägar. 

– Jag sa redan när jag var med i programmet att jag alltid drömt om att ha en egen familj. Jag har hittat den rätta tjejen och nu är familjen på väg att bli mer komplett.

Kommer ni ta reda på barnets kön?

– Jag tycker att det är den största överraskningen man kan få i sitt liv. Så jag vill gärna vänta. Men Vilma är mer praktiskt lagd så hon vill veta så hon kan styra upp, säger han.  

https://www.instagram.com/p/B7viR0Qny12/?utm_source=ig_web_copy_link
Dagens toppnyheter – inrikes.

LÄS MER: TV4-profilerna försvann från rutan – så här lever de i dag (PREMIUM)

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.