Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-bonden bröt mot reglerna – träffade kärleken bakom TV4:s rygg

Linda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Erik Ohlsson, Leonora Vilhelmsson, Fredrik Leandersson, Joacim Rickling, Wilhelm Nyh, Linda Lindorff, Johan Petersson, Jörgen Pettersson, . Sittande: Dennis Andersson, Therese Tengmark.Pressträff med bonde söker fru, Bonde söker fru 2017 Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Leonora Vilhelmsson och kärleken Louise.
Leonora Vilhelmsson.

Leonora Vilhelmsson, 40 bröt mot reglerna i "Bonde söker fru".

Nu berättar bonden hur hon träffade kärleken Louise Eriksson, 27, – bakom ryggen på TV4.

– Det blev svårt för redaktionen, säger programledaren Linda Lindorff.

I onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru" får tittarna äntligen veta vad som hände när tv-bonden Leonora Vilhelmsson gick bakom ryggen på TV4.

– Det är kärlek i luften och jag kan lova att det här kommer bli en sommar full av kärlek för redan nu, innan vi ens har dragit i gång har det hänt en herrans massa saker, säger Linda Lindorff i programmets inledning.

När programledaren träffar Leonora Vilhelmsson kallar hon henne för en "buse".

– Vad håller du på med? Går du och blir kär på egen hand du?, säger Linda Lindorff i programmet.

 

LÄS MER: Plötsliga avhoppet som TV4 valde att mörka 

 

Leonora Vilhelmsson berättar sedan vad som hänt.

– Jag har gått och blivit kär i en helt fantastiskt bedårande kvinna. Det är en brevskrivare som hörde av sig till mig när hon hade fått besked om att hon var en av mina tio utvalda, säger hon i programmet och fortsätter:

– Vi hade lite mejlkonversation och sedan började jag fundera på om man fick ha det. Och då fick jag reda på att man inte fick det. Då ville jag vara så ärlig att jag berättade att vi inte fick ha någon kontakt innan vi kom hit slottet.

Leonora Vilhelmsson bröt mot reglerna

Leonora Vilhelmson ringde upp brevskrivaren som heter Louise Eriksson och är 27 år. Först åtta timmar senare, klockan halv fem på morgonen, avslutades samtalet.

– Jag hade ingen motståndskraft. Jag var tvungen att träffa henne och hon kände detsamma.

Linda Lindorff frågar då om de inte kunde vänta några dagar eller en vecka. Leonora Vilhelmsson svarar att en eventuell förlovning beror på Louise Eriksson, som sedan gör entré i programmet. När kärleksparet träffas förenas de i en kyss.

– När jag såg Leonora så tänkte jag att hon definitivt min blivande fru. Det är så mycket mer än det bara det här pirret. Det är så otroligt stort, det känns så rätt. Det var verkligen sjukt perfekt, berättar Louise Eriksson i programmet.

Samtidigt bröt Leonora Vilhelmson mot reglerna i "Bonde söker fru" när hon gick bakom ryggen på TV4. Därför var hon tvungen att hoppa av programmet. Leonora Vilhelmson har tidigare berättat att hon inte kände till reglerna. Samtidigt fick TV4 panik när kanalen ställdes inför det plötsliga avhoppet.

– Ja lite panik blev det så tillvida att våra bönder var ju utvalda. Alltså de som skulle vara med i "Kärlek åt alla"-programmet och de som skulle vara med i det linjära programmet, har Linda Lindorff tidigare sagt.

Hon fortsatte:

– Och i och med att vi hade kommit så långt in i processen och att vi var mitt uppe i inspelningen så är det klart att det blev svårt för redaktionen och produktionen att tappa en bonde.