Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tusses glädjebesked: ”Får sjunga igen”

Första orden efter vinsten: ”Så mycket kärlek”
Foto: TV4
Foto: OLLE SPORRONG

Efter vinsten i Melodifestivalen har Tusse, 19, haft problem med rösten och tvingades genomgå ett ingrepp med bara veckor kvar till Eurovision Song Contest.

Nu meddelar artisten på Instagram att han återigen får sjunga som vanligt.

”Jag mår superbra o har varit hos läkaren som sagt att jag får prata, sjunga och röra mig som vanligt igen!”, skriver Tusse på Instagram.

Tousin ”Tusse” Chiza, 19, fick stora problem med rösten efter Melodifestivalen. Nyligen behövde han göra ett ingrepp för problemen och blev då ordinerad av läkare att vila.

Med bara några veckor kvar till Eurovision Song Contest i Rotterdam kommer Tusse nu med ett glädjebesked på Instagram.

”I’m back!! En veckas vila är över nuuu! Äntligen!! Jag mår superbra o har varit hos läkaren som sagt att jag får prata, sjunga och röra mig som vanligt igen! Ser sjukt mycket fram emot att få stå på scen igen.”, skriver 19-åringen på Instagram.

Ställde in allt

Röstproblemen startade redan dagen efter finalen i Melodifestivalen. Tusse ställde då in alla aktiviteter och reste hem till sin familj i Tällberg i Dalarna för att vila.

Den 22 april som berättade artisten om ingreppet för att reda ut röstproblemen.

”Har haft lite problem med rösten ett tag nu och varit hos en fantastisk läkare för och kolla upp detta. Kommer i dagarna att göra ett mindre ingrepp där läkaren ska kolla lite närmre på vad detta kan bero på”, skrev han på Instagram till sina följare då.

https://www.instagram.com/p/COTKcCGjVqo/
Tusse: Det här gör jag om tio år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.