PREMIÄR. Stockholms modevecka drog i gång. En av mina favoritvisningar var Hunkydory som visade flera mysiga ytterplagg.PREMIÄR. Stockholms modevecka drog i gång. En av mina favoritvisningar var Hunkydory som visade flera mysiga ytterplagg.
PREMIÄR. Stockholms modevecka drog i gång. En av mina favoritvisningar var Hunkydory som visade flera mysiga ytterplagg.
MAFFIGT. Hos Ida Sjöstedt var det glamour. Mängder av pampiga och utsmyckade klänningar radades upp.MAFFIGT. Hos Ida Sjöstedt var det glamour. Mängder av pampiga och utsmyckade klänningar radades upp.
MAFFIGT. Hos Ida Sjöstedt var det glamour. Mängder av pampiga och utsmyckade klänningar radades upp.
BONDAR. Jag och Frida Fahrman passade på att umgås lite medan vi väntade på att Styleins visning skulle börja.BONDAR. Jag och Frida Fahrman passade på att umgås lite medan vi väntade på att Styleins visning skulle börja.
BONDAR. Jag och Frida Fahrman passade på att umgås lite medan vi väntade på att Styleins visning skulle börja.
PRATSTUND. Jag fick trevliga Martin från Metro Mode som bordsgranne och vi pratade om allt utom mode och visningar.PRATSTUND. Jag fick trevliga Martin från Metro Mode som bordsgranne och vi pratade om allt utom mode och visningar.
PRATSTUND. Jag fick trevliga Martin från Metro Mode som bordsgranne och vi pratade om allt utom mode och visningar.
UPPKLÄTT. Morris anordnade en lunchvisning där jag minglade med de välklädda modellerna som visade höstkollektionen.UPPKLÄTT. Morris anordnade en lunchvisning där jag minglade med de välklädda modellerna som visade höstkollektionen.
UPPKLÄTT. Morris anordnade en lunchvisning där jag minglade med de välklädda modellerna som visade höstkollektionen.
BLING. Träffade smyckesdesignern Maria Nilsdotter som anordnade en utställning med sina smycken på Bukowskis.BLING. Träffade smyckesdesignern Maria Nilsdotter som anordnade en utställning med sina smycken på Bukowskis.
BLING. Träffade smyckesdesignern Maria Nilsdotter som anordnade en utställning med sina smycken på Bukowskis.
SOCIAL. Att mingla är halva nöjet på modeveckan. Här har jag skrattfest med Caroline på Metro Mode före Altewaisaomes visning.SOCIAL. Att mingla är halva nöjet på modeveckan. Här har jag skrattfest med Caroline på Metro Mode före Altewaisaomes visning.
SOCIAL. Att mingla är halva nöjet på modeveckan. Här har jag skrattfest med Caroline på Metro Mode före Altewaisaomes visning.
BAKOM. Och så här såg det ut backstage efter Altewaisaomes visning. De visade bland annat upp maffiga pärldekorerade halsband.BAKOM. Och så här såg det ut backstage efter Altewaisaomes visning. De visade bland annat upp maffiga pärldekorerade halsband.
BAKOM. Och så här såg det ut backstage efter Altewaisaomes visning. De visade bland annat upp maffiga pärldekorerade halsband.
FINMAT. Dagmar anordnade middag på Berns. Jag hade en trevlig kväll med Sofia från Dagmar och systrarna Fahrman.FINMAT. Dagmar anordnade middag på Berns. Jag hade en trevlig kväll med Sofia från Dagmar och systrarna Fahrman.
FINMAT. Dagmar anordnade middag på Berns. Jag hade en trevlig kväll med Sofia från Dagmar och systrarna Fahrman.

Tunna plagg, stora pälsar, feta halsband

Publicerad

Fälj med Expressens modeexpert Emma Danielsson på modeveckans front row.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag