Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trumps stöd till Miley Cyrus – innan skilsmässan

Tar tillbaka ursäkten för lättklädda bilden
Hemsworth och Cyrus har gått skilda vägar.Foto: ETIENNE LAURENT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Trump har skickat stöd till Miley Cyrus innan skilsmässan.Foto: SUSAN WALSH / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: ELISE AMENDOLA / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter sju månaders äktenskap skiljer sig Miley Cyrus och Liam Hemsworth.

Nu har president Trumps oväntade stöd till popstjärnan när det svajade mellan paret tidigare uppdagats.

”Oroa dig inte om Liam. Du kan få någon mycket bättre och du har gott om tid – fortsätt vara stark!”, skrev presidenten på Twitter.

Äktenskapet mellan popstjärnan Miley Cyrus och skådisen Liam Hemsworth varade i sju månader. Just nu befinner sig Cyrus på vid Lake Como i Italien, där hon setts kyssa Brody Jenners exflickvän Kaitlynn Carter.

Hemsworth och Cyrus träffades först 2009 under inspelningen av filmen ”The last song”, och inledde en, till en början, vänskaplig relation.

I 2010 kunde paret bekräfta att de dejtade, för att två år senare annonsera sin förlovning. Men efter ett år som förlovade avföljer plötsligt Miley Cyrus sin fästman från Twitter – och bara kort senare meddelas att deras förlovning är inställd.

”Oroa dig inte”

Händelsen fick många att engagera sig, och i samband med den nya skilsmässan har särskilt en persons intresse uppmärksammats: ingen mindre än USA:s president Donald Trumps.

”Oroa dig inte om Liam. Du kan få någon mycket bättre och du har gott om tid – fortsätt vara stark!”, skrev presidenten på Twitter i september 2013 – något som Daily Mail har uppmärksammat.

Foto: Skärmdump / Twitter

Efter många års radiotystnad stod det i januari 2016 återigen klart – Miley och Liam hade förlovat sig igen. Och den 23 december 2018 gifte sig paret i ett hemligt bröllop med sin närmaste familj och vänner hemma i Franklin, Tennessee.

Nu går paret dock skilda vägar igen, och skilsmässan är ett faktum, något som Liam Hemsworth ännu inte har kommenterat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.