Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Triss-vinnarens fina gest för familjen – efter storvinsten

Inger från Skåne skrapade fram en kvarts miljon i TV4.

Nu ska hon bjuda sina 13 barnbarn på något extra.

– Är det verkligen sant?, frågar den förbluffade gästen programledarna Jenny Alversjö och Jesper Börjesson.

Inger från i Skåne var torsdagens Triss-gäst i "Nyhetsmorgon" i TV4. Och skåningen var mycket taggad på att få skrapa en lott i tv.

– Det känns spännande och jätteroligt att komma hit. Och jag är glad att få träffa er i verkligheten så att säga, säger hon i "Nyhetsmorgon".

 

LÄS MER: Stora förvirringen under Triss-skrapandet i TV4 

 

När alla ytorna var skrapade stod det klart att Inger vunnit 250 000 kronor, en kvarts miljon. Då kom tårarna.

– Är det verkligen sant? Tack så mycket!

Triss-vinnaren ska bjuda sina barnbarn på något roligt

Förutom en inplanerad brakmiddag med de fem barnen och 13 barnbarnen frågar programledaren Jenny Alversjö om det blir något extra. Både hon och kollegan Jesper Börjesson var glada för Ingers skull.

– Alltså jag har faktiskt inte tänkt så mycket. Först är sådant här är så overkligt och sedan är det så kul att åka hit. Jag tänker bara att jag vill bjuda alla mina nära och kära.

 

LÄS MER: Missen under trissen i "Nyhetsmorgon" 

 

Nyligen – i början av december – kammade Tony Kumpala från Haparanda hem hela 12 miljoner kronor på Triss i "Nyhetsmorgon", något som fick Jenny Strömstedt att utbrista i ett glädjetjut.

– Jag svimmar, hahaha vad roligt, utbrast Jenny Strömstedt när vinsten skrapades fram.

Tony Kumpala var samlad men också nöjd med storvinsten:

– Det är ofattbart alltså. Man förstår det inte, det var som när man skrapade lotten. Det var samma sak där, förklarade vinnaren Tony Kumpala, som till vardags bland annat jobbar ideellt med friidrott i Haparanda.