Triss-missen i ”Nyhetsmorgon”: ”Pinsamt”

Spänningen stiger när Marianne från Kungsängen skrapar triss i ”Nyhetsmorgon”.
”En miljon” utbrister programledaren Maria Forsblom. Men lotten visar egentligen hälften så mycket.
Glädjeyra och grattiskram i studion.
Marianne från Kungsängen.

Marianne från Kungsängen skrapade triss i ”Nyhetsmorgon” i TV4 under torsdagen och kunde under en kort stund titulera sig som miljonär.

Men efter glädjetjut i studion visade sig senare att det bara vara hälften av vinsten hon vunnit.

– Så pinsamt. Vi missade, kontrollrummet, studiopersonalen, Marianne missade. Men tittarna har skapat en storm via våra sociala medier, säger Maria Forsblom i sändningen, rapporterar Aftonbladet.

Under torsdagsmorgonen skrapade Marianne från Kungsängen triss i ”Nyhetsmorgon” i TV4 och det blev supervinst – till en början i alla fall.

– En miljon kronor! Grattis, vilken bra födelsedagsstart, utbrister Maria Forsblom.

Men den uppmärksamma tittaren kunde se att lotten redan var avgjord innan sista rutan var skrapad. Och att Marianne egentligen vunnit häften, det vill säga 500 000 kronor.

Triss-missen väckte reaktioner bland tittarna.

– Vi har på oss de största skämsmössorna. Vi var så glada för Marianne som vi trodde vann en miljon. Vi tjöt och kramades, men det var ju inte en miljon hon vann, säger Maria Forsblom sedan i sändningen och fortsätter:

– Så pinsamt. Vi missade, kontrollrummet, studiopersonalen, Marianne missade. Men tittarna har skapat en storm via våra sociala medier, säger Maria Forsblom.

– Förlåt då, säger Steffo Törnquist.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.