Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Trenderna att längta efter från svenska modehusen

Ljusa toner, jeans, skinn och gult – det finns mycket att längta efter med våren, sommaren och ända in i hösten. 

Kronprinsessan öppnade Stockholm fashion week förra veckan och vilken powerlook hon visade upp! 

Här är några plagg att inspirerar av från våra svenska modehus. 

Kronprinsessan

Jag säger bara WOW, vilken powerlook Victoria! Snygg, svart, slimmad polo går ju alltid hem men här är det verkligen smyckena som gör hela outfiten. Dessutom är halsbandet ett riktigt kap signerat H&M. Örhängena däremot är en lite dyrare historia, ca 3 000 kronor – designade av Ingy Stockholm. Snyggt! 

Gula toner & läder

Foto: RODEBJER A/W2021
Foto: RODEBJER A/W2021
Foto: RODEBJER A/W2021
Foto: RODEBJER A/W2021

Gult är inte fult – och har inte varit det på länge. I Rodebjers höst- och vinterkollektion för 2021 fortsätter de gula, varma tonerna att dominera, gärna matchat med svart. Släng in lite läder också så är trendfaktorn total.

Denim, vitt & glansigt

Foto: Stylein SS/21
Foto: Stylein SS/21
Foto: Stylein SS/21
Foto: Stylein Vår/Sommar 2021

För den som längtar efter vår och sommar är nog de här plaggen rena rama drömmen. I Styleins vår- och sommarkollektion för 2021 syns bland annat vitt, denim och glansigt material och den höga midjan håller i sig. 

Stickat

Foto: House of Dagmar
Foto: House of Dagmar
Foto: House of Dagmar

Den stora trenden med stickat håller i sig även in i våren och sommaren 2021, enligt House of Dagmars kollektion. Även den supertrendiga stickade västen återses här. Dessutom hittar vi även ljusa, härliga toner här. Nu kan vi verkligen börja längta efter nästa årstid!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.