John Travolta. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURESJohn Travolta. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
John Travolta. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
En ung John Travolta. Foto: - - / FILMBOLAGEn ung John Travolta. Foto: - - / FILMBOLAG
En ung John Travolta. Foto: - - / FILMBOLAG

Travoltas hemlighet avslöjad – efter 17 år

John Travolta anklagas för sexuellt ofredande.

Enligt en polisrapport som Radaronline tagit del av ska skådespelaren ha tafsat på en manlig massör samt exponerat sig själv på ett oanständigt sätt.

Avslöjandet om de misstänkta sexuella trakasserierna som John Travolta, 63, ska ha utsatt en manlig massör för kommer i kölvattnet av #MeToo-rörelsen och ska ha inträffat år 2000 då mannen var 21 år gammal.

Sajten Radaronline har tagit del av en tidigare okänd och "explosiv" polisrapport som kan krossa "Pulp fiction"-stjärnans äktenskap med Kelly Preston.

Incidenten ska ha ägt rum på LaQuinta Hotel i Palm Springs, Kalifornien. Hotellets spa-avdelning hade hållit öppet efter midnatt för skådespelarens skull där fick John Travolta massage.

 

LÄS MER: John Travolta till rätten efter gaypåståendet

 

Enligt mannen som polisanmält John Travolta ska skådespelaren dock ha varit intresserad av en mer "intim massage". Vid flera tillfällen ska stjärnan ha flyttat sin handduk så att hans bara skinkor exponerades.

John Travolta ska också ha sagt att massören, som han tyckte var väldigt attraktiv, gjorde honom upphetsad.

John Travolta blev polisanmäld

Efter massagen bad John Travolta massören följa med in i bastun – för att inte vara ensam. När mannen klev in i bastun tog John Travolta bort sin handduk. Naken ska han sedan ha börjat "massera" sin massör.

John Travolta ska sedan ha börjat smeka massören på dennes innerlår innanför handduken. Han ska också ha masserat mannens skinkor samt området mellan låren och rumpan.

Massören uppger att han sa han blev obekväm innan han lämnade bastun. John Travolta följde då efter och erbjöd sig att tvåla in massören.

Anmälde sexuellt ofredande

I samband med att massören började plocka ihop sina saker ska John Travolta sedan ha börjat prata om sina sexuella fantasier om män.

 

LÄS MER: John Travoltas hår förbryllar världen

 

Efteråt tog den traumatiserade massören sig till polisen för att anmäla att han blivit utsatt för sexuellt ofredande. När polis anlände till hotellet hade John Travolta redan checkat ut och polisen valde att inte gå vidare med anmälan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag