Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Travis visar upp ny kärlekstatuering – exets svar

Kourtney Kardashian och Travis Barker är nyförlovade.
Foto: ROBERT O' NEIL / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Barker med exfrun Shanna Moakler.
Foto: TAMMIE ARROYO / AP TMRRY ARROYO
Travis Barker och fästmön Kourtney Kardashian.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Travis Barker och Kourtney Kardashian blev ett par tidigare i år.  

Barker har redan hunnit skaffa fyra tatueringar tillägnade nyblivna fästmön.

Men alla är inte glada över den sprudlande kärleken.

Det har nog undgått få att Travis Barker och Kourtney Kardashian har hittat kärleken hos varandra.Det förälskade paret postar flitigt bilder i sociala medier och låter världen ta del av kärleksförklaringar. I mitten av oktober förlovade de sig under storslagna former, vilket upprörde Barkers exfru, Shanna Moakler. 

De två var gifta mellan 2004 och 2006 och hade sedan en kort återförening 2009, innan de gick skilda vägar för gott. De har två barn tillsammans, Alabama, 15, och Landon, 18.

Moakler har från start varit tydlig med att hon inte uppskattar Barkers och Kardashians relation, genom att bland annat tala ut öppet i medierna om förhållandet. 

Efter att deras gemensamma barn firat sin pappas förlovning med Kardashian reagerade Shanna Moakler med att radera samtliga bilder på barnen från Instagram.

Nya tatueringar

I veckan skaffade Travis Barker också ett gäng nya tatueringar. Bland annat en skorpion och sin fästmös läppavtryck.

De nya tillskotten till samlingen råkar dock vara så kallade ”cover ups” – de täcker över en gammal tatuering som var en kärlekshyllning till Shanna Moakler.

Under skorpionens huvud finns den gamla tatueringen, ett hjärta med texten ”Shanna”.

https://www.instagram.com/p/CVdE9yvFfVD/?utm_source=ig_embed

I sin story på Instagram har Shanna Moakler lagt upp ett citat från filmen ”Point of no return”. Hon skriver ”Jag har aldrig brytt mig om de små sakerna” tillsammans med ett läppstiftsavtryck – slående likt Travis Barkers nya tatuering. 

Huruvida det är en slump eller ej är oklart, men enligt Buzzfeed finns misstankar om att bilden är ett svar på exmakens senaste äventyr.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.