Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Travis Barkers erkännande om sexlivet med Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian, 41, och Travis Barker, 45, har varit ett par sedan 2020.
Foto: RMGLE / MEGA TT NYHETSBYRÅN

Kourtney Kardashian, 41, och Travis Barker, 45, har varit ett par sedan 2020 – och nyligen publicerade Barker ett inlägg på Instagram som fick stor uppmärksamhet. 

”Hela dagen drömmer jag om sex med dig”, skrev Travis Barker ett inlägg som Cosmopolitan uppmärksammat. 

Det var i slutet av 2020 som modellen och tv-profilen Kourtney Kardashian, 41, och Blink 182-trummisen Travis Barker, 45, bekräftade kärleksryktena och berättade att de var ett par.

Publicerade ett Instagram-inlägg

Nyligen publicerade Travis Barker ett inlägg på Instagram som fick fansen att häpna. Det var en bild som visade när han trummade och Kourtney Kardashian var taggad i himlen.

”Hela dagen drömmer jag om sex med dig”, skrev han vågat. 

Att paret är rätt för varandra och att känslorna är djupare än så tycks de också vara säkra på. Bara några månader in i förhållandet tatuerade Travis Barker nämligen in nya kärleken Kourtney Kardashians namn på sitt bröst. 

Foto: Instagram

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.