Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tove Styrkes kärlekshyllning till flickvännen Sanna

Ur arkivet 2020: Tove Styrkes tårar – familjens ord i tv
”Det var som att jag äntligen fick vara hela mig” berättar Tove Styrke om kärleken till sin flickvän.
Foto: SVT
Sanna Sikborn Erixon och Tove Styrke tillsammans på Elle-galan 2020.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Tove Styrke har skrivit låten ”Show me love” till sin flickvän.

För Carina Bergfeldt berättar hon om sina starka känslor för henne, och hur deras kärlek gjort henne mer hel.

– Det var som att hela min värld blev färgfilm på ett sätt, säger hon i programmet.

Artisten Tove Styrke, 29, är aktuell med sin nya låt ”Show me love”” som hon har skrivit till sin flickvän och gitarrist Sanna Sikborn Erixon, 36.

I Carina Bergfeldts show i SVT berättar en lite generad och rörd Tove Styrke hur det var att spela upp låten första gången för sin flickvän som hon officiellt varit tillsammans med sedan 2020.

– Den här låten har typ blivit kärnan i något väldigt livsavgörande för mig på något sätt, säger Styrke i programmet och fortsätter:

– Jag har ändå levt hela mitt liv och dejtat män, tänkt att ”jag är väl straight”... och för mig blev det... att efter flera år bli helt fullständigt förälskad bara i en av mina absolut bästa vänner som jag har känt länge och som har spelat med mig länge. 

”Hela min värld blev färgfilm”

Hon beskriver känslorna som att ”hela hennes värld blev färgfilm”. Även om hon har varit sig själv innan de blev ett par, har deras kärlek fulländat henne menar hon.

– Det var som att jag äntligen fick vara hela mig, och känna mig helt fri. Det är den mest meningsfulla relationen jag någonsin haft och det är så många känslor för mig inbakat i den här låten. 

När Tove Styrke sedan framför ”Show me love” är det Sanna Sikborn Erixon som kompar henne på gitarr.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.