Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tori Spelling uppges vara nästan pank

<p>Tori Spelling ska vara i akut pengakris.</p>Foto: / JACK-RS-CHRIS-PRIMO/X17ONLINE/AL X17 INC
<p>Tori Spelling och maken Dean McDermott.</p>Foto: Jesse Bauer

"Beverly Hills"-skådespelerskan Tori Spelling tycks ha hamnat i en akut pengakris.

Tillsammans med maken har hon åkt på kvarskatt som de uppges inte ha råd att betala.

Samtidigt har makens exhustru anklagat honom för att inte betala underhåll för deras son - och nu hotas han av fängelse.

Att vara dotter till en miljardär hjälper inte alltid för att få ordning på sin ekonomi. Det borde skådespelerskan Tori Spelling, 43, kunna intyga.

Det rapporteras återigen att hon och maken Dean McDermott har stora ekonomiska bekymmer, och inte kan betala den kvarskatt som de nu ålagts att betala. Beloppet ska vara runt fem miljoner kronor.

Likaså ska hennes make ligga efter med underhållet till sin son från ett tidigare äktenskap - och han hotas nu av fängelse.

Som det inte vore nog uppges finansbolaget American Express ha stämt paret för obetalda räkningar på över en halv miljon kronor.

Född med guldsked

Tori Spelling föddes in i en extremt rik familj där, pappa Aaron Spelling var god för flera miljarder efter en framgångsrik tv-producentkarriär.

Tori Spelling har själv berättat att det är svårt att bryta de dyra vanorna hon har blivit van vid.

– Till och med när jag försöker att anamma en enklare livsstil så har jag svårt att släppa min dyra smak, har hon tidigare sagt.

Tori Spelling har också berättat att hon har förlorat miljontals dollar på dåliga fastighetsaffärer skriver Radar Online.

Enligt uppgift ärvde Tori endast 5,6 miljoner kronor av sin fars stora förmögenhet eftersom han var oroad över hennes benägenhet att bränna pengar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.