Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Top Model-vinnarens mörka kamp – erkännandet i tv

”Top model”-profilen Eva Marcille, som vann säsong tre, avslöjar att hon hotats och misshandlats av sitt ex, Kevin McCall.Foto: DANIEL GARRIGA / VIASAT
”Jag känner mig fortfarande hotad. Jag har tvingats flytta fem gånger”, säger Eva Marcille, skriver Radar online. Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

”Top model”-profilen Eva Marcille, som vann säsong tre, avslöjar att hon hotats och misshandlats av sitt ex, Kevin McCall.

Bara dagar efter Marcilles uttalande i ”Real housewives of Atlanta” grips Kevin McCall av polis – just för kvinnomisshandel.

– Jag känner mig fortfarande hotad. Jag har tvingats flytta fem gånger, säger Eva Marcille, skriver Radar online. 

34-åriga ”Top model”-vinnaren Eva Marcille, som nu är en av profilerna i ”Real housewives of Atlanta”, öppnade nyligen upp om sitt svåra förhållande med exet Kevin McCall.

”Top model”-profilen berättar i realityprogrammet hur McCall har både förföljt och utsatt hennes för psykisk terror och misshandel. Kevin McCall är pappa till Eva Marcilles dotter Marley.

Förföljde henne efter uppbrottet

Paret gjorde slut 2014, men Eva Marcille – som blev känd under namnet Eva Pigford – känner sig fortfarande inte trygg. McCall har förföljt henne efter uppbrottet, berättar hon. 

– Jag känner mig fortfarande hotad. Jag har tvingats flytta fem gånger, och jag känner mig fortfarande inte bekväm. Han är så missunnsam ibland. Jag har gått ut på min balkong tidigare, och så har han stått där ute i mörkret. Det är den läskigaste känslan någonsin, säger hon i ”Real housewives of Atlanta”, skriver Radar online.

Hon utvecklar:

– Varje gång jag flyttar, så hittar han mig. På grund av det så bor jag på flera platser. Säkerhet är något jag prioriterar.

Greps av polis efter avslöjandet

Men nu har Kevin McCall gripits av polis, anklagad för kvinnomisshandel, skriver Radar online. Det är dock inte ”Top model”-profilens anklagelser som ligger till grund för polisens agerande.

Det var i måndags som rapparen McCall togs in av polisen och blev formellt anklagad för att ha skadat sin partner. Han betalade då närmare 700 000 kronor i borgen för att slippa sitta häktad. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.