Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Top Model"-profilens ilska mot näthatet

Ellinor Bjurstörm.Foto: IBL
Ellinor Bjurström.Foto: /IBL

"Top Model"-profilen Ellinor Bjurström riktar hård kritik mot TV3.

Hon är upprörd över hur hennes vän Lisa utsatts för hat efter sin medverkan i "Paradise Hotel".

"Jag blir så ledsen för att allt detta hat finns, så Många som ger sig på EN människa. Det är så oförståeligt enligt mig", skriver hon på sin blogg.

Tidigare "Top Model"-deltagaren Ellinor Bjurström är upprörd över hur hennes vän Lisa har behandlats efter sin medverkan i "Paradise Hotel". Vännen har fått ta emot elaka kommentarer och påhopp.

"En sak gör mig förbannad och det är att sitta och läsa alla kommentarer som Lisa får (hon är med i årets PH). Lisa gjorde ett misstag som förstorades i tv, ett misstag som hon var medveten om att hon gjorde och därför sa förlåt", skriver hon på sin blogg.

LÄS MER: Ellinor Bjurström hyllas för starka bilden 

Ellinor Bjurström: "Lisa får hat av svenska folket"

Hon fortsätter: 

"Lisa får hat av svenska folket, hon får så elaka kommentarer och det är från människor i alla åldrar. Som bästa vän till henne så är det så otroligt svårt att bara sitta och titta på när Lisa sakta men säkert tar åt sig av alla kommentarer. Vad har hon gjort för att förtjäna de hatet? Inget. ."

LÄS MER: Ellinor Bjurström om kampen mot sjukdomen

Hon riktar även stark kritik mot TV3 och produktionen.

"Jag blir så arg på TV3 och Produktionen av "Paradise Hotel" som kan tillåta det här att hända", skriver hon. 

Så här svarar TV3 på kritiken:

"Det här beteendet i sociala medier är oacceptabelt och vi vänder oss givetvis emot det. Det är tyvärr en sida av sociala medier som är svår att komma till rätta med. Vi har nu kontinuerlig kontakt med Lisa och ger henne det stöd hon behöver.", skriver Wayne Seretis, tf presschef på MTG Sverige.

Ellinor Bjurström har tidigare varit öppen med sin psoriasis. Nyligen lade hon ut en stark bild på sin Instagram där hon berättade att hon vill ändra synen på sjukdomen.

"Den här bilden fick jag ont i magen av att se för 1 år sedan. Det enda jag såg då var en ful prickig rygg", skriver Ellinor Bjurström till bilden.

Ellinor Bjurström: "Har slutat med mina sprutor"

Modellen berättar också i inlägget att hon nu har valt att sluta med sin behandling.

"I dag har jag gjort ett aktivt val och slutat på mina sprutor (pga smärtan i lederna som var en biverkning av sprutan). Jag slutar på det som har hjälpt mig att bli av med psoriasisen.", skrev hon då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.