Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tony Irvings varning till Lundvik: Måste förbättra

Tårar och glädje när programledaren minns tillbaka.
Tony Irving.
Foto: OLLE SPORRONG
John Lundvik och Linn Hegdal.
Foto: Annika Berglund / TV4

Under fredagens ”Let's dance” har ett nytt tema premiär i programmet. 

För första gången ska deltagarna dansa tre personer i en dans – och parens tredje danspartner är en tidigare finalist.

Domare Tony Irving spår kvällen prestationer. 

Sussie Eriksson & Calle Sterner med Anton Hysén

Dans: Rumba

Musik: Seniorita-Shawn Mendes, Camila Cabello

”Rumba skall vara rytmisk, rörlig och romantisk och det är ett tufft uppdrag för vilket par som helst, men med Anton Hysén som redskap är jag extremt förväntansfull över att se hur Sussie kommer att lyckas utnyttja sitt lammkött för att skapa vad jag tror blir en unik upplevelse. Tips! Kan bli kvällens hit!” 

Jan Björklund & Cecilia Ehrling Danermark med Daniel Norberg

Dans: Paso Doble

Musik: Another One Bites The Dust-Queen

”Hittills står Jan för den största utvecklingen denna säsong, han har gått från att stappla sig fram i början till att dansa med pondus, passion och precision. Personligen tycker jag att denna kombination med Daniel Norberg är bäddad för succé. Det finns en fräckhet och glimt i ögat i alla vad Jan gjort och jag är säker på att Daniel kommer att locka fram en sida av Jan vi hittills inte har sett. Tips! Kan bli kvällens överraskning”.  

Anders Svensson & Maria Zimmerman med Jessica Andersson

Dans: Rumba

Musik: I Feel It Coming-The Weeknd

”Anders har hittills varit som en jojo, ner en vecka och upp den andra. Förra veckan lyckades han till och med att vara både outstanding och kass i en och samma rutin. Ikväll behöver han stabilitet och stjärnglans om han skall vidare. Hans kombination med Jessica som redskap och stöd ger heta möjligheter för elegans och sensualitet och jag måste säga att jag ser fram emot denna trojka”.

John Lundvik & Linn Hegdal med Kristin Kaspersen

Dans: Cha cha

Musik: Earth, Wind & Fire- September

”John har hittills visat en stark underhållning med en explosiv kroppsrörelse, bekymret är att han har haft problem med sin hållning under de senaste veckorna. Med Kristin som tillägg måste han verkligen förbättra detta problem om han verkligen skall utnyttja de talanger Kristin lägger till som rekvisita. Tips! Kan bli kvällens utmaning!”


Dans nummer två: 


Sussie Eriksson & Calle Sterner 

Dans: Quick Step

Musik: Let´s Go Crayzy-Prince

”Det är mycket sällan jag erkänner att jag ser fram emot att någon gör en specifik dans. Just i denna situation så har jag faktiskt väntat på att få Sussie dansa quickstep. Hela hennes utveckling hittills har bäddat för att hon har alla ingredienser för att kunna framföra en outstanding quickstep. Tips! Kan bli en av säsongens höjdpunkter!” 

Jan Björklund & Cecilia Ehrling Danermark 

Dans: Samba

Musik: On Top Of The World-Imagine Dragons

”Jan har varit rätt lugn och metodisk i allt han har gjort och steg för steg byggt en rätt bra rörelse för en man i sin ålder. Nu måste han utnyttja den kunskap han sitter på och lägga till en explosiv och energifylld framtoning som vi hittills inte har sett från honom”.

Anders Svensson & Maria Zimmerman 

Dans: Qickstep

Musik: I´M Still Standing-Elton John

”Varje gång Anders har utfört en dans som kräver en stark kroppskontakt med Maria har han varit i sitt esse. De snabba starka benen som han äger gör att vi kan förvänta oss en riktig highenergy dans från honom. Jag håller tummarna att han kommer igenom allt utan att tappa takten, lyckas han har det här förutsättningarna för att bli en riktig hit”. 

John Lundvik & Linn Hegdal 

Dans: Tango

Musik: Hold Back The River- James Bay

”Efter förra veckans pasodoble där John imponerade på mig med sin dominans och musikaliska tolkning har jag en känsla av att karaktären av tango blir autentisk och känslomässig för första gången i Let´s Dance”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.