Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tony Irvings varning till Jon Henrik

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: SVEN LINDWALL

Jon Henrik Fjällgren kan falla från piedestalen, Gustaf Hammarsten kan bli kvällens mest sensuella och intima upplevelsen och Margaux Dietz kan bli kvällens kalldusch.

Här låter vi "Let's Dance"-domaren Tony Irving säga sitt om hur det kommer att gå i kväll, då den andra deltagaren tvingas lämna danstävlingen.

”Love is in the air! Ikväll är temat kärlek i Let´s Dance. Kärlek kan ta mängder av olika former, men det som vi förknippar mest med Let´s Dance är vem som blir årets kärlekspar. Hittills har jag inte sett ett smack av kärlek i årets parkonstellationer då de flesta är extremt tävlingsinriktade och bryr sig mer om hur de dansar än vem de kan ragga på. Jag är säker på att vi i kväll kommer att prata om kärlek som man pratar om kärlek mellan syskon, föräldrar, vänner, sin hund och jag hoppas till och med om kärlek till dansen.

Under kvällen kommer varje par att dansa en unik dansstil som har sin egen plats i deras kärleksberättelse. Danserna under kvällen är bachata, salsa, argentinsk tango och flamenco som alla kommer att ge deras tema en extra krydda.

Jag förväntar mig att de har tagit denna vecka för att finslipa och utveckla sina färdigheter, så att när de kliver ut på golvet var och en kommer att visa en tydlig förbättring sedan föregående vecka. Nu är vi en igenom en tredjedel av årets Let´s Dance resa och deltagarna måste visa en nivå som avspeglar de hundratals timmar de haft i träningsstudion. Jag kommer att sitta i min stol med ett överflöd av kärlek för de som når upp till mina krav, men misslyckas de finns det ingen kärlek att hämta hos mig.”

 

Margaux Dietz & Alexander Svanberg

Dans: Bachata

Musik: The Ronettes- Be My Baby

”Min kärlek för Margaux har varit mycket tydlig, hon har presenterat en starkare och starkare teknik för varje vecka. Dock, i bachata måste hon skapa en rörelse som är den totala motsatsen till det hon har vant sig vid. Hon måste uppträda med en het, passionerad och sensuell show, något hon inte har lyckats med hittills.

Detta kan bli kvällens kalldusch.”

 

Viktor Frisk & Linn Hegdal

Dans: Salsa

Musik: Robin Bengtsson – I Can’t Go On

”Viktor behöver vara snabb, rörlig och rytmisk om han skall lyckas i kväll. Förra veckan höll han sitt fokus och dansade en tango som visade en stark utveckling trots att hans rumpa hängde en halv meter bakom honom. I en salsa kan en putande rumpa underlätta för en stark höftrörelse som är grunden i tekniken för just denna dans. Lyckas han förutspår jag att detta kan bli kvällens hit.”

 

Claes Malmberg & Malin Watson

Dans: Argentinsk Tango

Musik: Astor Piazolla – Libertango

”Jag ser i Claes en man med stora passioner och det lyser igenom hur han har gjort allt hittills. Årets pajas har misslyckats med hans roll då han har blivit årets mest drivna deltagare som utvecklats mest.

I tango vill jag se en teknisk helhet som gör att Malin sveps upp i hans famn och får henne att följa honom lätt över golvet så att två blir ett i äkta kärlekstecken.”

 

Martina Haag & Tobias Bader

Dans: Salsa

Musik: Kaliffa – Helt Seriöst

”Årets Mission Impossible! Jag brukar säga att alla kan lära sig att dansa, men jag kan haft fel. Martina överlever tack vare publikens stöd och den kärlek som ni ger henne. Men ärligt talat kan jag inte förstå tjusningen med Martina. För att överleva i kväll måste hon hinna ikapp alla andra och sluta tramsa runt med de stapplande misstag som vi inte accepterade från andra deltagare i program ett. Hon får mitt hjärta för att hon försöker, jag tror dock att det blir krossat i kväll.”

 

Gustaf Hammarsten & Jasmine Takács

Dans: Bachata

Musik: The Shirelles – Will You Still Love Me Tomorrow

”Het, hetare och hetast har Gustaf blivit i Let´s Dance! De ålliknande rörelser han måste göra i en bachata förutspår jag blir lätt som en plätt för honom. Den intensitet som han och hans partner Jasmine har visat att de kan skapa mellan sig tror jag kommer att göra just deras bachata till den mest sensuella och intima upplevelsen i kväll. De måste dock vara försiktiga så att det inte blir sexuellt, för det har inget med bachata att göra och resultatet blir bara vulgärt.”

 

Daniel Norberg & Maria Zimmerman

Dans: Bachata

Musik: Per Gessle – Tycker Om När Du Tar På Mig

”I förra veckans program visade Daniel att tredje gången gillt är sant.

Han presenterade allt det jag förväntat mig av honom redan i program ett lite sent då det kom i program tre. Trög att komma i gång har han varit, men snabb att hinna ikapp är vad han har blivit. Med kärleken som tema och med Maria invid sig känns det som att det kan bli hans kväll i kväll för nu har han visat en äkta Daniel som har en otroligt bra känsla för dans. Detta kan bli kvällens överraskning.”

 

Therese Alshammar & Calle Sterner

Dans: Argentinsk Tango

Musik: Shawn Mendes – There´s Nothing Holding Me Back

”Allt tekniskt sitter som en smäck för denna kvinna. Det finns en dansares själ i hennes kropp, men kruxet är att visa själen och känslor har varit ett hinder för Therese. Argentinsk tango kräver passion, temat kräver kärlek vilket ger två rejäla utmaningar som bäddar för att hon skall falla nära målet. Detta kan bli kvällens katastrof. ”

 

Gunde Svan & Jeanette Carlsson

Dans: Flamenco

Musik: Eva Dahlgren – Ängeln I Rummet

”Flamenco och Gunde Svan är en kombination som jag inte ens i mina vildaste drömmar hade förväntat mig att se i svensk tv. Gunde har börjat få ordning på sin kropp, men hans utstrålning förra veckan såg mer förstoppad än glädjefylld ut. I flamenco med sin blandning av olika känslor, rytmer och klassiska positioner behöver Gunde gräva djupt i sig själv och låta sin kärlek och passion lysa igenom.”

 

Jon Henrik Fjällgren & Katja Luján Engelholm

Dans: Salsa

Musik: Bruno Mars – 24K Magic

”Hela Sverige älskar Jon Henrik! Han verkar inte kunna göra något fel och talang har han visat i varje steg han hittills tagit. Men alla kärlekssagor har sin smekmånad och salsa kan vara just den dans som får Jon Henrik att falla från piedestalen. En bra salsa skall vara explosiv och uttrycksfull och Jon Henrik kan vara lite för lugn för att lyckas med just denna dans.”

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!