Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tony Irvings sågning inför semifinalen

TV4-programmet innebär utöver fredagens livesändningar också ett intensivt schema i veckorna.
Tony Irving sågar John Lundvik inför kvällens semifinal.
Foto: OLLE SPORRONG
Tony Irving.
Foto: OLLE SPORRONG

Det börjar dra ihop sig i ”Let's Dance”. 

Endast tre danspar återstår och i kväll avgörs det vilka som tävlar i nästa veckas stora final. 

Tony Irving spår semifinalen. 

John Lundvik & Linn Hegdal 

John Lundvik och Linn Hegdal.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Dans 1: Quick step

Musik: ”Gime, Gimme, Gimme” - Narada Michael Walden

Dans 2: Fri tolkning

Musik: ”Don´t Start Now” - Dua Lipa

”Dans 1 är juryns val och här har vi gett John och Linn möjligheten att dansa om sin quick step. För mig var den en katastrof: En hållning som gjorde att hans huvud var så långt framskjutet att han fick en giraffhals med en karikatyr av en haka. Rent allmänt dålig hållning och ärligt talat, så tyckte jag att det var kasst. Men efter allt John har lärt sig med tekniska finesser så har han möjligheten att göra om och göra rätt. Jag förutspår att jämförelsen mellan den ursprungliga quick stepen han dansade och kvällens blir som natt och dag. Tips! Kan bli kvällens hit!

Som andra dans måste John dansa precis som han själv väljer. Men trots detta så har jag mina förväntningar; det skall vara hett, rytmiskt och fullspäckat om han vill ha mina poäng för att ta sig till finalen”.


Anders Svensson & Maria Zimmerman 

Anders Svensson och Maria Zimmerman.
Foto: OLLE SPORRONG

Dans 1: American Smooth

Musik: ”Let Me Entertain You” -Robbie Williams

Dans 2: Fri tolkning

Musik: ”Dancing In The Dark” - Bruce Springsteen

”Som en chans till revansch har vi tilldelat Anders en American Smooth. Första gången han dansade denna dans var det allt annat än smooth. Det var hackigt, stelt och klumpigt och ärligt talat dåligt utfört. Under de senaste veckorna har Anders fått kontroll över koordinationen, balansen och till stor del utstrålningen. Nu gäller det att han dansar denna dans igen med nyfunna kvaliteter. Misslyckas han så kan han lika gärna åka hem. Tips! Kvällens wildcard. I sin fria tolkning förväntar jag mig att Anders kommer med något som lockar fram hans sista ingrediens och det är show. Vi såg en liten glimt av det förra veckan med hans yea yea yea, men nu måste han sätta allt och fånga allas hjärtan”. 


Sussie Eriksson & Calle Sterner 

Sussie Eriksson och Calle Sterner.
Foto: OLLE SPORRONG

Dans 1: Tango

Musik: ”It´s My Life” - No doubt

Dans 2: Fri tolkning

Musik: ”Tillfälligheter” - Veronica Maggio

”Sista gången Sussie dansade tango var inlevelsen otroligt bra, men tyvärr hängde kroppen inte med och värst av allt var fötterna som gick åt alla håll och kanter men aldrig var de skulle. Nu har Sussie möjligheten att reparera skadan och få allt att hänga ihop. Kruxet är att hittills har Sussie haft en svag punkt i just sin underkropp och det här är en rejält tuff utmaning för henne. För att gå vidare till nästa veckas final krävs det att hon får ordning på den här sista utmaningen, hennes förbaskade fötter. Kvällens tips! Största utmaningen! 

Jag har höga förväntningar på att Sussie sätter samman alla dansens ingredienser och håller inte tillbaka med något i sin fria tolkning. Drama, dynamik och ett vågat utspel behöver hon satsa på för att garantera sin plats i finalen”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.