Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tommy Nilssons ursäkt till Malin Berghagen – efter tuffa åren ihop

Artistens karriär kort sammanfattat.
Tommy Nilsson.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Tommy Nilsson, 60, hade ett stormigt äktenskap med Malin Berghagen. Nu är de vänner och han har bett om ursäkt för den tuffa tiden.

– Jag ville så gärna hålla ihop vår relation. Men det var absolut rätt som det blev, säger Tommy Nilsson till tidningen Söndag.

Tommy Nilsson var gift med Malin Berghagen, 53, i nästan 15 år och de fick två barn tillsammans. Efter skilsmässan har de fått en god vänskapsrelation – men tiden ihop var inte alltid lätt.

I en intervju med Söndag säger nu Tommy Nilsson att de första tio åren var ”fantastiska”.

– Sedan blev det väl si och så, mycket på grund av att jag festade och drack så mycket. Malin ville något annat med sitt liv, säger han till tidningen.

Tommy Nilssons ursäkt till Malin Berghagen

Tommy Nilsson är nu aktuell med självbiografin ”Om”. Inför att boken ges ut berättar artisten att han bett om ursäkt till de tre kvinnor som är mor till hans barn.

– Malin lämnade mig. Jag har bett om ursäkt för hur jag betedde mig när jag festade för mycket. Det kanske gjorde att det blev som det blev. I efterhand kan jag se att vi var tillsammans för länge. Jag ville så gärna hålla ihop vår relation. Men det var absolut rätt som det blev, säger Tommy Nilsson till Söndag.

Han beskiver sig själv och Malin Berghagen som ”två lite trasiga själar”, och att de träffades när det var på väg att ta slut med hans dåvarande partner.

– Det var en himlastormande förälskelse som inte gick att stoppa, säger han till tidningen.

Vänskapen efter skilsmässan

Både han och Malin Berghagen har senare vittnat om att de försonats och nu har en bra relation.

När Malin Berghagens mamma, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, begravdes i Järvsö kyrka var Tommy Nilsson en av de som sjöng.

Och när Tommy Nilsson träffade Malin Berghagens nya kärlek, företagaren Martin Charlton, gladdes han.

– Det verkar vara en trevlig kille. Är Malin lycklig så blir mina barn glada, och då blir allting bra, sa han till Expressen då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.