Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tommy Nilssons möte – med Malins nya kärlek

Tommy Nilsson och hans fästmö Linda Olsson.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
”Diggiloo”-aktuella Tommy Nilsson är fembarnsfar.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Malin Berghagen har hittat kärleken igen.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
1 / 7

”Diggiloo”-aktuella Tommy Nilsson gläds åt sin stora familj med fem barn och utesluter inte att det kan bli fler. 

Mamma till två av artistens barn är Malin Berghagen, som efter skilsmässan blivit en vän - Tommy Nilsson har till och med fått möta hennes nya kärlek.

– Det verkar vara en trevlig kille. Är Malin lycklig så blir mina barn glada, och då blir allting bra, säger han.

I sommar ska ”Diggiloo” ut och turnera landet runt, premiären sker i Malmö den 4 juli. För andra året i rad är Tommy Nilsson, 58, en av de medverkade artisterna.

– Det är något speciellt med att vara ute och spela på sommaren i Sverige. Som artist ser man väldigt mycket fram att sommarturnera. Att möta en publik ute på en gräsmatta är svårslaget, säger han.

Förutom att Tommy Nilsson har fullt upp med att turnera och göra ny musik, så har han också fem barn i olika åldrar: Angelica, 38. Kalle, 25, Linn 22, Isak, 15, Tim, 6. Dessutom har artisten två barnbarn - en 18-årig pojke samt en nyfödd flicka. 

Tommy Nilsson är glad och stolt över att ha en så stor familj. 


LÄS MER: Malin Berghagen nära att dö i trafikolycka 


– Det är ju knasigt! Men också fantastiskt att ha alla barn. De utspridda på lite olika håll. Man har olika relationer till dem och de har olika mammor, säger han.

Sedan tio år lever Tommy Nilsson med fästmön Linda Olsson, 39, som är mamma till hans yngste son. Det är inte uteslutet att det kan bli flera barn.

– Det beror på vem du frågar. Det är ingenting man planerar, det blir som det blir. Vi får se, säger han.

Enligt Tommy Nilsson har fästmön spelat en avgörande roll i hans liv. När de träffades för tio år sedan närmade han sig 50 år och befann sig i en djup svacka.

– Linda plockade upp mig när jag var ganska trasig efter en skilsmässa och allt möjligt. Hon kom in som en vårvind och drog upp mig, hon är väldigt full av energi. Man blir glad av Linda. Jag kom till insikt, jag slutade med alkohol och tog tag i min karriär. I dag är jag på en plats jag troligtvis inte hade varit om jag inte hade träffat henne.


https://www.instagram.com/p/BkOx23tFq8Q/?hl=sv&taken-by=mberghagen

LÄS MER: Malin Berghagen avslöjar – nya kärleken Martin, 47 


Mötet med Malin Berghagens nya kärlek

Tommy Nilsson var tidigare gift med Malin Berghagen, 52, som är mamma till två av hans barn. Efter skilsmässan har de fått en god vänskapsrelation. När Malin Berghagens mamma, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, begravdes i Järvsö kyrka var Tommy Nilsson en av de som sjöng.

Malin Berghagen avslöjade nyligen att hon mött kärleken i företagaren Martin Charlton, 47. Tommy Nilsson berättar att han har fått träffa honom.

– Inte officiellt som pojkvän. Men jag träffade honom i Järvsö på begravningen. Vi morsade. Men då visste jag inte att det var så. Men det verkar vara en trevlig kille. Är Malin lycklig så blir mina barn glada, och då blir allting bra. Så det är inga problem, det är bara härligt, säger Tommy Nilsson.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.