Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tommy Nilssons livskris efter skilsmässan: ”Kändes sunkigt”

Tommy Nilsson berättar om livskrisen efter skilsmässan.Foto: TV4
Tommy Nilsson och Malin Berghagen var ett par i elva år, och skilde sig 2004.Foto: C. HAMMARSTEN / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Tommy Nilsson berättar om livskrisen efter skilsmässan med Malin Berghagen.

I ”Renées brygga” öppnar artisten upp om kampen efter uppbrottet.

– Ska jag sitta på en krog så här på nätterna. Det kändes sunkigt, säger Tommy Nilsson i programmet.

I onsdagens avsnitt av ”Renées brygga” berättar artisten Tommy Nilsson, 59, öppet om sina alkoholproblem. Han beskriver att han av alkoholen blev egotrippad, att han längtade efter den stunden då han kunde öppna en flaska vin och säger i programmet att folk i hans närhet aldrig visste hur det skulle gå på kvällarna.

Programledaren Renée Nyberg frågar honom om det fanns något speciellt tillfälle, ett lågvattenmärke, som fick honom att inse. Artisten säger att det fanns många men ändrar sig snabbt.

– I och för sig jag gick igenom en skilsmässa där, och mådde väl så där i det, säger Tommy Nilsson i programmet.

Tommy Nilsson: ”Ska jag sitta på en krog”

Tommy Nilsson och Malin Berghagen träffades 1992 och var ett par i elva år. Tillsammans fick de barnen Linn och Isak. 2004 gick de ut med att skilsmässoansökan var inlämnad och kärlekssagan var över. Artisten berättar i ”Renées brygga” att han vid tidpunkten var 49 år gammal och att skilsmässan innebar lite av en livskris.

– Jag var runt 50 och man börjar fundera över hur man vill att livet ska se ut i fortsättningen liksom. Ska jag sitta på en krog så här på nätterna. Det kändes sunkigt, säger Tommy Nilsson.

Blev destruktiv och verbalt elak

I programmet beskriver han att han av alkoholen blev destruktiv, att han blev verbalt elak och att han på grund av rädsla att bli lämnad själv, lämnade folk i sin närhet innan de hann lämna honom. Han beskriver att det var lite som att han rev ner det innan någon annan gjorde det.

– Så då körde man med det här ”ni tycker inte om mig ändå, så ni kan dra allihopa”, berättar Tommy Nilsson.

När han sedan träffade nuvarande fästmön, Linda Olsson, kändes det som att få börja om på nytt. Tommy Nilsson beskriver att det var som en chans att sudda bakåt och säger att han i dag känner att han är värd att bli älskad.