Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tommy Körberg uppges klar för ”Så mycket bättre”

Det här är Tommy Körberg.
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Tommy Körberg är klar för kommande säsongen av ”Så mycket bättre”, skriver Aftonbladet.

Sångaren och skådespelaren kommer därmed synas på Gotland tillsammans med artister som Plura Jonsson och Benjamin Ingrosso.

Tommy Körberg, 71, uppges vara klar för sommarens inspelningar av ”Så mycket bättre”. Detta enligt källor till Aftonbladet.

– De har jagat Tommy Körberg i flera år, men han har alltid tackat nej, säger en källa, till tidningen.

Tommy Körberg klar för ”Så mycket bättre”

Nu ska han, enligt vad Aftonbladet tidigare har rapporterat, göra Benjamin Ingrosso, Loreen, Newkid, Plura Jonsson, Silvana Imam, Lili & Susie Päivärinta sällskap på pensionatet Grå gåsen där inspelningarna av det populära TV4-programmet brukar äga rum.

I nuläget tyder allt på att inspelnigarna av ”Så mycket bättre” kommer äga rum som planerat trots coronapandemin. Detta trots tidigare rykten om att produktionen tittat på möjliga inspelningsplatser närmare Stockholm.

– ”Vi ser fram emot att presentera ett gäng fantastiska artister lite längre fram”, har TV4:s presschef Lina Berggrén tidigare skrivit i en kommentar till Aftonbladet gällande uppgifterna om artisterna, programupplägget och inspelningsplatsen.

Tommy Körberg frisk från corona

Tommy Körberg berättade för Expressen i slutet av april att han smittats med nya coronaviruset och satte sig i karantän hemma i lägenheten.

– Jag hade feber och allt som man kan ha. Det var allt på en gång, och det gick i vågor. Jag tror inte att jag varit så sjuk sedan jag hade körtelfeber. Det fick man ju när man var i övre tonåren, sa Tommy Körberg då.

Han behövde aldrig läkarvård, men efter ett test fick han det bekräftat att det handlade om coronaviruset.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.