Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tommy Körberg avslöjar hemligheten – efter 26 år

”Hellenius hörna”
Tommy Körberg
Céline Dion och Tommy Körberg
Céline Dion
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES

Tommy Körberg har sjungit duett med många världsartister – en av dem är Céline Dion.

När Körberg medverkar i ”Hellenius hörna” berättar han om hur han försökte bjuda ut sångerskan när de träffades på nittiotalet.

– Jag försökte få med henne ut i Göteborgs vimmel, men det var tvärnobben, säger han.

Tommy Körberg gästar TV4:s ”Hellenius hörna” som leds av David Hellenius. 

Genom sin långa karriär har Tommy Körberg sjungit med många stora artister – en av dem är världsstjärnan Céline Dion. 

I ”Hellenius hörna” berättar Tommy Körberg om mötet med Céline Dion som inträffade under 1990-talet. De skulle sjunga en duett från Walt Disneys ”Skönheten och Odjuret”.

Framträdandet skulle ske live i direktsänd tv. Tommy Körberg berättar att han höll igen under repetitionerna. Men när det var dags på riktigt tryckte han på rejält och visade upp hela sitt register, det fick Céline Dion att nästan tappa hakan. I ett filmklipp som visas syns det tydligt hur paff sångerskan blir.


LÄS MER: Tommy Körbergs hemliga kväll med Meryl Streep 


Fick nobben

Efter uppträdandet försökte Tommy Körberg bjuda ut världsstjärnan – men fick nobben.

– Hon var ganska sur den där dagen, så jag ville få henne på gott humör. Få ett leende i alla fall, säger han och fortsätter:

– Jag försökte få med henne ut i Göteborgs vimmel, men det var tvärnobben. Jag tänkte vi kunde gå och ta ett glas, waila ut. Men nej det gick inte. 

Tommy Körberg är aktuell i den musikaliska pjäsen ”Lola” som spelas på Cirkus i Stockholm. Han spelar huvudrollen som den åldrade showartisten Lola – en roll som han har hyllats för.

”Hellenius hörna” visas på TV4 på söndag kl 21:00.


LÄS MER: Céline Dion berättar nu sanningen efter makens död 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.