Foto: Robban Andersson
 Foto: Robban Andersson

Tomas Andersson Wij ny deltagare i "Så mycket bättre"

Publicerad

Årets deltagare släpps för "Så mycket bättre" i TV4.

Först ut var Kikki Danielsson - och nu släpps nästa deltagare: Tomas Andersson Wij.

– Det känns absurt, säger Tomas Andersson Wij i "Nyhetsmorgon".

Årets deltagare i "Så mycket bättre" börjar släppas av TV4.

Först ut av deltagarna i musikprogrammet är Kikki Danielsson, vilket avslöjades i "Nyhetsmorgon" under måndagsmorgonen.

Senare under måndagen var det dags för nästa deltagare - Tomas Andersson Wij. Det avslöjade Kikki Danielsson först i en cover på TV4:s Instagram, och sedan intervjuades han i "Nyhetsmorgon".

– Jag hoppas det ska bli kul och klara av att ha en kamera på sig i 11 dagar. Det känns absurt, säger Tomas Andersson Wij.

Han tycker inte att det var svårt att ta beslut om att vara med i "Så mycket bättre".

– Jag har alltid gillat programmet, så det var inte så svårt, säger Andersson Wij.

 

LÄS MER: Kikki Danielsson klar för "Så mycket bättre"

 

Kikki Danielsson om "Så mycket bättre"

 

LÄS MER: Kikki valdes bort från "Så mycket bättre" 2010

 

Kikki Danielsson har tidigare delat med sig om sin svåra tid med tröstätning och reumatism i medier, och vill nu ge sin sida av allt som skrivits om henne tidigare, säger hon.

– Det beror på vilka frågor man får. De flesta vet allt som har stått i tidningarna, så det kanske blir en överraskning när jag får ge min sida av det, säger Kikki Danielsson.

Artisten vet inte vad hon får betalt för att vara med i programmet ännu, utan säger att lönen är under förhandling.

– Jag hoppas det blir något bra, det ska vi göra skäl för, säger Kikki Danielsson.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag