Tom ska äta Katies moderkaka

Publicerad
Uppdaterad
LONDON. Tom Cruise ska äta fästmön Katie Holmes moderkaka.
- Det är väldigt nyttigt, säger filmstjärnan.
Tom Cruise och Katie Holmes. Tom Cruise, 43, har redan övertalat Katie Holmes att föda deras barn i tysthet, allt enligt scientologisektens instruktioner. Nu avslöjar "Mission Impossible"-stjärnan att han ska äta Katie Holmes moderkaka och navelsträng. - Jag ska äta moderkakan, säger Cruise i Daily Mirror.

"Väldigt nyttigt"

- Jag tänkte att det skulle vara bra. Det är väldigt nyttigt. Jag ska äta navelsträngen och moderkakan på stället. Uttalandet kommer efter flera uppmärksammade uttalanden den senaste tiden.

Spektakulärt sex

Cruise har bland annat uppgett att han kan bota narkotikamissbruk. Skådespelaren påstod också att han visste att fästmön väntade barn långt före hon berättade om graviditeten. Cruise, som tidigare var mån om sitt privatliv, har även berättat om sitt "spektakulära" sexliv med 16 år yngre Katie Holmes.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag