Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tom Parker död – blev 33 år

Foto: JUANSHARMA, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Pojkbandsstjärnan Tom Parker från The Wanted har dött.

Det meddelar hans fru på Instagram.

Han blev 33 år gammal.

Tom Parker drabbades i höstas av en hjärntumör. Nu meddelar hans fru på Instagram att han dött.

”Det är tunga hjärtan vi kan bekräfta att Tom fridfullt gick bort tidigare i dag med hela sin familj vid sin sida. Våra hjärtan är krossade, Tom var centrum i vår värld och vi kan inte föreställa oss ett liv utan hans smittsamma leende och energiska närvaro”, skriver Kelsey Parker på Instagram.

Det var i höstas som Tom Parker berättade att han drabbats av en aggressiv hjärntumör.

”Det finns inget enkelt sätta att säga det här på men jag har sorgligt nog blivit diagnostiserad med en hjärntumör och jag genomgår just nu behandling”, skrev han i inlägget då.

Höll välgörenhetskonsert

Tom Parker var en av medlemmarna The Wanted som bildades 2009. Pojkbandet hade stora framgångar världen över och hade bland annat en hit med låten ”Glad you came”. 

2014 splittrades bandet för att sedan återförenas igen 2021. Under deras första konsert tillsammans på sju år höll de en välgörenhetskonsert där de samlade in pengar till ”Stand up to cancer” och ”The national brain appeal”.

På Instagram skriver bandet om sorgen efter Tom Parkers död:

”Han var vår bror, ord kan inte beskriva förlusten och sorgen vi känner.”

Tom Parker blev 33 år gammal.

https://www.instagram.com/p/Cbu-DTAK9Ih/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.