Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: TOM DYMOND/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / TOM DYMOND/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: TOM DYMOND/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / TOM DYMOND/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: TOM DYMOND/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / TOM DYMOND/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Tom Jones sjuk – ställer in turné

Publicerad

Världsstjärnan Tom Jones har drabbats av hälsoproblem och ställer in alla konserter på kommande turnén.

"Efter inrådan från läkare har sir Tom Jones meddelat att han tyvärr kommer att skjuta upp sin USA-turné", står det på stjärnans Twitterkonto.

Artisten Tom Jones, 77, har drabbats av hälsoproblem och ställer in hela sin kommande USA-turné. 

"Efter inrådan från läkare har sir Tom Jones meddelat att han tyvärr kommer att skjuta upp sin USA-turné", står det på stjärnans Twitterkonto.

Beskedet kommer bara fem dagar innan den kommande turnén skulle inledas.

Hoppas på nya datum 2018

Enligt meddelandet kommer nya datum att bokas in under 2018 – och detaljer om dessa kommer meddelas senare.

"Tom skickar sina uppriktiga ursäkter till alla fans och ser fram emot att se dem alla igen 2018.", står det i meddelandet.

 

LÄS MER Tom Jones tårar efter frun Melindas död 

https://twitter.com/RealSirTomJones/status/903694065815998465

Tom Jones var nyligen ute på en stor turné i Europa då han höll 26 konserter i 12 olika länder.

I mitten av april förra året gick sångarens fru sedan 59 år tillbaka bort.  

Lady Melinda Rose Woodward hade drabbats av en aggressiv cancer under en kortare tid, bekräftarde en talesperson för amerikanska medier. Hon somnade in på ett sjukhus i Los Angeles, där hennes make närvarade.

"Omgiven av sin make och sina nära och kära, somnade hon in lugnt på Cedars Sinais sjukhus i Los Angeles", löd det officiella uttalandet.

 

LÄS MER: Bilden avslöjar Tom Jones med Elvis Presleys ex 

 

Hittat kärleken i Priscilla Presley

Tidigare i år kom det uppgifter om att Tom Jones skulle ha hittat kärleken igen – i Elvis Presleys ex Priscilla Presley. Paret ska ha blivit tillsammans mindre än ett år efter att Tom Jones fru gått bort.

– Hon är en underbar dam. Vi tycker om att gå ut tillsammans, har Tom Jones berättat till The Sun.

 

LÄS MER: Priscilla Presley och Tom Jones dejtar 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag