Tom Hanks son anmäld för våld mot ex-flickvännen

Chet Hanks.
Foto: NIJO / TT NYHETSBYRÅN
Han är son till skådisarna Tom Hanks och Rita Wilson.
Foto: Dave Allocca/Starpix/REX / TT NYHETSBYRÅN

Chet Hanks, son till Tom Hanks och Rita Wilson, anmäls för psykisk och fysisk misshandel mot ex-flickvännen.

Kändissonen stäms nu på en miljon dollar, vilket motsvarar drygt 8,4 miloner kronor. 

Ex-flickvännen Kiana Parker anmäler Chet Hanks, 30, för flera fall av misshandel under relationen. Hennes advokater offentliggjorde miljonstämningen under en presskonferens i Texas på tisdagen, och slog fast att Chet haft ”ett eskalerande misshandelsmönster.”

– Det handlar om våld inom ramen för ett förhållande mellan en man och en kvinna, en man som mentalt, fysiskt och psykiskt misshandlade Kiana Parker, sa advokat Kevin Murray.

I målet beskrivs flera påstådda fall av övergrepp, inklusive ett bråk den 8 januari som ledde till att Parker lämnade in ett besöksförbud mot Hanks.

Försvarade sig med stekpanna

Ex-paret började träffas i mars 2019 och flyttade ihop ett år senare, skriver Page Six

Enligt förundersökningen ska Chet Hanks hotat Kiana Parker till livet och misshandlat henne ett flertal gånger det senaste året. Vid ett tillfälle ska han ha krossat hennes mobil och hotad henne med kniv medan hennes barn var hemma. Han ska sedan ha varnat henne för att anmäla misshandeln till polisen. 

Den 6 januari i år ska paret ha bestämt sig för att göra slut. Men bara två dagar senare, när Kiana  hämtade saker i parets före detta bostad, eskalerar situationen till ett våldsamt bråk. Filmer från händelsen, som publicerades på TMZ, visar hur en blodig Chet Hanks berättar om bråket för kameran. Han ska då ha hotat henne med kniv vilket ska ha lett till att hon slog honom med en stekpanna. 

Chet Hanks filmade under ex-parets bråk och publicerade på Instagram.
Foto: Instagram/Chet Hanks

Nekar till anklagelserna 

Kiana Parker advokater, Murray and D’Angelo Lowe, berättar att de hörde av sig till föräldrarna Tom Hanks och Rita Wilson de senaste månaderna. Advokaterna ska dock inte ha fått något svar från skådespelarna.

Chet Hanks advokat, Marty Singer, har i ett offentligt uttalande nekat till anklagelserna om misshandel.

– Hennes påståenden är helt falska, fiktiva och fiktiva, säger Singer till The Post, 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.