Tom Hanks smittad av coronaviruset

Skriver på Instagram: ”Vi har känt oss trötta, förkylda och haft värk i kroppen”.
Tom Hanks och rita Wilson har smittats av coronaviruset,
Foto: JORDAN STRAUSS / AP/ TT

Skådespelarparet Tom Hanks och Rita Wilson har drabbats av coronaviruset.

Det meddelar stjärnorna i ett inlägg på Instagram.

– Vi har känt oss trötta, förkylda och haft värk i kroppen, skriver Hanks i sitt uttalande.

Skådespelaren Tom Hanks och hans hustru, skådespelerskan Rita Wilson har testat positivt för coronaviruset.

I ett inlägg på Instagram skriver Tom Hanks att han och Rita Wilson befinner sig i Australien och att de har känt sig hängiga – trötta, förkylda och med värk i kroppen – och därför testade sig för coronaviruset. 

Tom Hanks skriver själv om Corona

Svaret blev positivt.

”Vad ska vi göra nu? Läkarna har ett protokoll som måste följas. Vi kommer att testas observeras och isoleras så länge som allmänhetens hälsa och säkerhet kräver det. Inte så mycket mer att göra än att ta det som det kommer, dag för dag, eller hur?”, skriver Tom Hanks och lovar att hålla sina fans uppdaterade.

Australiska Daily Telegraph har pratat med en anonym sjuksköterska på Gold Coast University-Hospital som säger att Tom Hanks kommer att ”behandlas som vilken patient som helst” på sjukhuset, och därefter sättas i hemkarantän. 


https://www.instagram.com/p/B9nVasnBNF5/?utm_source=ig_embed

Tom Hanks befinner sig i Australien för att spela in en film om Elvis Presley tillsammans med regissören Baz Luhrmann. Hanks axlar där rollen som Presleys excentriska manager Colonel Tom Parker. Austin Butler spelar rollen som Elvis i filmen och ännu en superstjärna – Maggie Gyllenhaal – är med som den legendariska sångarens mamma Gladys.

Corona försenar filminspelningen

Enligt Daily Telegraph har medarbetarna på filmen informerats under natten och inspelningarna på den redan försenade filmen skjuts nu upp minst två veckor. Enligt tidningen har Hanks och Wilson flugit hem till USA två gånger de senaste månaderna. De har också flugit till Sydney där Rita Wilson, som även är sångerska, uppträde i operahuset i lördags.

Utöver Elvis Presley-filmen är Tom Hanks även aktuell med ytterligare tre filmer – ”Greyhound” som är planerad att släppas i sommar, samt ”BIOS” och ”News of the World” som släpps senare i år.

Därför har vissa länder lyckats bättre än andra med att stoppa spridningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.