Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tom Hanks otroliga uppvisning under dramat

Foto: MICHEL EULER / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Tom Hanks hyllas för sin mästerliga improvisationsteater i Shakespeares Henry IV.

När en teaterbesökare blev akut sjuk under föreställningen, ställde sig den älskade skådespelaren på scen och underhöll publiken. 

Under tiden kunde showens vårdarbetare hjälpa den sjuka besökaren i lugn och ro. 

Tom Hanks, 61, är aktuell i Shakespearespjäsen Henry IV som spelas under sommarens första halva på Japanese garden, på the Veterans Affairs campus, i västra Los Angeles. 

Under en föreställning blev en teaterbesökare plötsligt akut sjuk och svimmade i publiken. Tom Hanks visade då på sina mästerliga skådespelartalanger och gick in i sin karaktär och improviserade. Allt för att underhålla den oroliga publiken så att showens vårdarbetare kunde hjälpa den sjuka teaterbesökaren tills att ambulansen anlände. 

Tom Hanks trollband publiken 

Tom Hanks stannade i sin karaktär sir John Falstaff under hela tiden som personalen vårdade den sjuke och visade på sin talangfulla improvisationsförmåga. Han tog även upp en kvinna från publiken, vid namn Frances. 

– Det blir ingen paus för dig! ropade Hanks till kvinnan. 

Den älskade skådespelaren såg till att alla satt kvar i publiken. När någon reste sig upp för att lämna sin plats ropade Hanks ut:

– Det här är en förolämpning till alla skådespelare och till Shakespeare själv, ropade Hanks ut, fortfarande i sin karaktär sir John Falstaff. 

 

LÄS MER: Tom Hanks kärlekshyllning till sin hustru Rita Wilson 

 

Tom Hanks mästerliga uppvisning gjorde att publiken fokuserade helt på honom och ingav ett lugn i den tidigare stressade publiken. Skådespelaren hyllas nu för sin otroliga prestation. 

Efter att ambulanspersonalen hade kommit till platsen, och hjälpt den akut sjuke teaterbesökaren, fortsatte föreställningen som vanligt. Med i pjäsen är även Tom Hanks hustru Rita Wilson, 61. 

 

LÄS MER: Tom Hanks son, Colin Hanks, kusligt lik sin pappa