Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tom Hanks hjälp i bråken: ”Hon låter mig”

Tom Hanks spelar barnprogramledaren mister Rogers i nya filmen ”A beautiful day in the neighborhood” – och rollen har förbättrat hans äktenskap med frun Rita Wilson.Foto: MICHEL EULER / AP TT NYHETSBYRÅN
I en intervju med Entertainment tonight avslöjar Tom Hanks att han har lärt sig hantera bråken med frun från rollen som Fred Rogers.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Tom Hanks och Rita Wilson.Foto: NANCY RIVERA/ACE PICTURES / STELLA PICTURES / FAMOUS/PHOTOSHOT B6106

Tom Hanks spelar barnprogramledaren mister Rogers i nya filmen ”A beautiful day in the neighborhood” – och rollen har förbättrat hans äktenskap med frun Rita Wilson.

I en intervju med Entertainment tonight avslöjar Tom Hanks att han har lärt sig hantera bråken med frun från rollen som Fred Rogers.

– Det är bra att säga vad man känner. Det har jag lärt mig av mister Rogers, säger Tom Hanks.

Älskade skådespelare Tom Hanks, 63, är lycklig med sin fru Rita Wilson, 62, som han har varit gift med i över 30 år.

Men bara för att man har varit ihop länge betyder det inte att man inte kan lära sig och förbättra saker i relationen.

I en intervju med Entertainment tonight berättar Tom Hanks hur rollen som barnprogramledaren Fred Rogers i bioaktuella ”A beautiful day in the neighborhood” har lärt honom saker i sin egen relation med hustrun.

Ändrar sig i bråken

Att spela rollen som mister Rogers har ändrat hur paret bråkar med varandra.

– När jag och min fru bråkar, vid de sällsynta tillfällena det händer, när hon låter mig veta att jag inte riktigt lyssnat på henne, så försöker jag etablera vilka grundreglera för bråket är. När vi håller på så, så säger en av oss: ”Vet du vad? Vet du vad, älskling? Det är bra att prata”, säger Tom Hanks i Entertainment tonight, och fortsätter:

– Det är bra att säga vad man känner. Det har jag lärt mig av mister Rogers.

Vägrar bli utnyttjad

Samtidigt som han vill vara snäll och trevligt är skådespelaren noggrann med att inte utnyttjas för sitt ödmjuka sätt – ytterligare något han tror ha sig gemensamt med Fred Rogers, som dog 2003.

– Jag tillåter ingen att utnyttja mitt snälla sätt, och det tror jag inte att Fred gjorde heller, säger han i Entertainment tonight.

Fred Rogers var känd för att vara både skaparen och ansiktet utåt för ”Mister Rogers' neighborhood”, som sändes på amerikansk tv rån 1968 till 2001.