Tom Hanks hemliga drag med frun – för att rädda sonen

Tom Hanks.
Foto: MICHEL EULER / AP TT NYHETSBYRÅN
Rita Wilson och Tom Hanks.
Foto: NANCY RIVERA/ACE PICTURES / STELLA PICTURES / FAMOUS/PHOTOSHOT B6106
Tom Hanks.
Foto: DENNIS VAN TINE / LFI/AVALON.RED B4575

Tom Hanks son Chet Hanks körde rattfull, och krockade när han körde sina föräldrars bil.

Nu vill Tom Hanks och hustrun Rita Wilson att deras vittnesmål i ärendet ska hållas hemliga, skriver Radar Online.

I domstolsdokument framgår det att paret kan komma att hållas ansvariga för sonens olycka.

Det var i februari 2015 som Hollywoodstjärnans son Chet Hanks körde rattfull på motorvägen i Los Angeles. Chet Hanks var påverkad av droger eller alkohol vid tillfället, skriver Radar Online.

En rättsprocess pågår nu mot sonen, där en Los Angeles-bo vid namn Terry Moogan vill bli ersatt, då kändissonen körde in i hans fordon vid olyckstillfället, skriver sajten.

Tom Hanks och hans fru Rita Wilson har redan tidigare bett om att hålla sonens problem med missbruk utanför själv rättegången. Nu ställer de nya krav: paret vill nämligen att deras vittnesmål om händelsen ska hållas hemliga från allmänheten.Hanks och Wilson uppger att de planerar att söka förbudsföreläggande för att detta ska vara möjligt, enligt domstolsdokument som Radar Online har fått tillgång till.

Tom Hanks och Rita Wilsons kamp för att hålla rättegången hemlig

Den 26 september skickade familjen in en akutansökan där de bad om att skjuta upp rättegången ytterligare 90 dagar, så de ska ha tid att få sitt förbudsföreläggande.

I domstolsdokumenten framgår det också att Terry Moogan håller Tom Hanks och Rita Wilson ansvariga för rattfylleri-olyckan. Detta då de visste om att sonen hade en historia med drog- och alkoholmissbruk, men ändå lät honom köra deras bil.

Moogan stämmer den kända familjen för oaktsamhet, oaktsamt överlåtande av motorfordon och oaktsamt överlåtande av motorfordon till en opassande förare, skriver Radar Online.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.