Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tom Hanks avslöjar nu sexhemligheten med frun

Tom Hanks och hustrun Rita Wilson.Foto: NANCY RIVERA/ACE PICTURES / STELLA PICTURES / FAMOUS/PHOTOSHOT B6106
Tom Hanks berättar att han gått i terapi.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Tom Hanks, 62, gick i terapi för att bygga upp sitt sexuella självförtroende.

Nu berättar skådepelaren i en ny bok om vändningen – och hur hustrun Rita Wilson räddade honom med sin kärlek.

– I många år var jag ensam, säger han i en ny bok enligt Daily Mail.

Tom Hanks kämpade under många år för att bygga upp sitt sexuella självförtroende och sökte hjälp för att hantera känslorna. Nu berättar skådespelaren i en ny bok av författaren Gavin Edwards om vändningen med hustrun Rita Wilson.

– I många år hade jag inget sexuellt självförtroende, i år var jag ensam, säger Hanks enligt boken "Världen enligt Tom Hanks".

Skådespelaren hade en tuff barndom och flyttade runt med sin pappa och sina syskon under uppväxten. Från att han var fem år gammal bodde han under åtta år på sju olika ställen och beskriver hur han kände sig "ensam och övergiven i mörkret".

Under tonårstiden kände han sig väldigt vilsen när det kom till kärlek – och vändningen kom först med nuvarande hustrun och efter att han sökt hjälp professionellt.

– Jag var som död med tjejer i high school. Jag var lite för nördig, lite för gänglig och alltför manisk, har han berättat om sin tonårstid i boken.

Möttes under en tv-inspelning

Under tv-inspelningen av "Bosom Buddies" träffade han Wilson och de två blev först goda vänner innan romansen blommade upp.

Hanks berättar att han gick i terapi då han "kände sig död från fötterna och upp" – och att det var hustrun som räddade honom. 

– Jag gissar att korthuset måste falla innan du kan börja reda ut saker, säger han i boken.

Sonen i rättegång

Tom Hanks har under det senaste året varit inblandad i en rättsprocess efter att Hollywoodstjärnans son Chet Hanks kört rattfull på motorvägen i Los Angeles. Chet Hanks ska ha varit påverkad av droger eller alkohol vid tillfället, enligt Radar Online. 

Tom Hanks och hans fru Rita Wilson har redan tidigare bett om att hålla sonens problem med missbruk utanför själv rättegången och framfört önskemål om att deras vittnesmål om händelsen ska hållas hemliga från allmänheten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.