Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tom Cruises kärleksmisstag – på bröllopet med Katie Holmes

Tom Cruise och Katie Holmes 2011.Foto: JANET GOUGH / STELLA PICTURES

Var Tom Cruises äktenskap med Katie Holmes utdömt redan i ögonblicket de gifte sig?

Stjärn-dj:n Mark Ronson, som spelade på parets bröllop, berättar nu för sajten Radar Online om hur han reagerade på låtvalet när Cruise sjöng till sin nyblivna hustru på bröllopet.

– Jag tänkte att det skulle vara gulligt, men sen tänkte jag: ”Det är helt fel låt att spela på ett bröllop”, säger Mark Ronson till Radar Online.

Det var i november 2006 som Tom Cruise, nu 56, gifte sig med Katie Holmes, nu 40. Paret sa ja till varandra i ett italienskt slott i Rom, och höll sedan ihop fram till 2012, då de valde att gå skilda vägar.

Men var Hollywoodparets mycket omskrivna äktenskap utdömt redan från början? Nu pekar stjärnan Mark Ronson, som var dj på parets lyxiga bröllop, på att Tom Cruises musikval kunde ge en indikation på vad han kände för sin hustru.

”Det var lite läskigt”

”Top gun”-stjärnan valde nämligen en låt från sitt förflutna när han skulle hitta något att sjunga till sin nyblivna fru. Valet föll på en låt från just ”Top gun” – ”You've lost that loving feeling”. Låttiteln kan översättas till ”Du har tappat den där kärlekskänslan”.

– Det var lite läskigt eftersom man är i det här lilla rummet, det var i ett italienskt slott i Rom, och jag tänkte: ”Jag övar in några coola mixar som Tom kommer gilla och uppskatta tanken bakom, för jag vet att han gillar hiphop”, säger Mark Ronson, enligt Radar Online.

– Jag tänkte att det skulle vara gulligt, men sen tänkte jag: ”Det är helt fel låt att spela på ett bröllop”, fortsätter Ronson.

Scientologvänner reagerade

Ronson är inte den enda som reagerat på det otippade låten som Tom Cruise sjöng till sin fru.

Leah Remini, som tidigare varit medlem i Scientologkyrkan, menar att Holmes och Cruise ”förlorade den där kärlekskänslan” i samma ögonblick som de blev man och hustru.

– Vi tänkte liksom, det där är en intressant låt att sjunga till sin brud, har Remini sagt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.