Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tom Cruises hemliga kärlek efter uppbrottet

Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: AGENCE / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
Foto: JANET MAYER / JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM/I STARTRAKS PHOTO

Tom Cruise har officiellt varit singel i sju år efter sin skilsmässa från Katie Holmes. 

Men nu avslöjar en uppgiftslämnare att stjärnan har ett hemligt kärleksliv. 

– Tom brukar dejta kvinnor, men aldrig offentligt, säger källan till sajten Hollywood Life.

Tom Cruises, 56, senaste relation med Katie Holmes, 40, började med att de var handlöst förälskade i varandra – han hoppade till och med i en tv-soffa under en intervju för att han inte kunde kontrollera sina känslor i början av relationen. Men 2012 slutade äktenskapet i skilsmässa. 

Nu har det gått sju år sedan han skilde sig, men trots det har Tom Cruise inte synts tillsammans med någon ny kvinna. 

”Tveksam till kärlek”

Det betyder dock inte att stjärnan inte har ett kärleksliv, en vän uppger till Hollywood Life att Tom Cruise bara lyckats med konststycket att hålla sitt kärleksliv privat.– Tom har varit tveksam till att leva ut och bli kär igen och ibland känner han att det är helt okej om han aldrig gifter sig igen. Men Tom brukar dejta kvinnor, men aldrig offentligt. Han är alltid väldigt privat och har inte skaffat någon seriös flickvän, säger uppgiftslämnaren. 

Skådespelaren är, förutom sin karriär, känd för sitt liv som scientolog. Det innebär bland annat att han inte träffat sin dotter Suri, 12, sedan 2013. Detta på grund av att hon tillsammans med sin mamma Katie Holmes lämnade scientologerna efter skilsmässan. 

Lycklig ensam

– Även om Tom tycker om att vara kär så är han lycklig med att leva ensam och har accepterat det efter tre misslyckade äktenskap, säger uppgiftslämnaren. 

Utöver Katie Holmes har Tom Cruise tidigare varit gift med Nicole Kidman och Mimi Rogers. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.