Tom Cruise. Foto: Splash News / SPLASH NEWSTom Cruise. Foto: Splash News / SPLASH NEWS
Tom Cruise. Foto: Splash News / SPLASH NEWS
Katie Holmes. Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURESKatie Holmes. Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Katie Holmes. Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Tom Cruises hemliga avtal med Katie Holmes

Publicerad

Nu avslöjas nya detaljer om stjärnornas hemliga äktenskapsförord.

Katie Holmes ska ha erbjudits pengar för att gifta sig med Tom Cruise.

Men hon ska tvingas lyda scientologernas regler.

Det är E! News nya dramaserie "The Arrangement" som nu höjer ögonbryn. Serien ska vara baserad på äktenskapet mellan storstjärnorna Tom Cruise och Katie Holmes.

I serien ingår de två huvudkaraktärerna i ett äktenskapsförord. Nu tros Katie Holmes har erbjudits pengar för att gifta sig med "Mission Impossible"-stjärnan, skriver Starz Post.

 

LÄS ÄVEN: Tom Cruise desperat att träffa dottern igen

 

Men att ta emot pengarna uppges ha en baksida. Katie Holmes ska nämligen tvingas att lyda flera av scientologernas regler. Tom Cruise är den kändaste medlemmen av religionen som har beskrivits som en sekt.

Testade flera kandidater

Scientologibloggaren Tony Ortega menar att kyrkan "testade" flera kandidater till att bli Tom Cruises nästa fru efter Nicole Kidman.

– Kyrkan var extremt försiktiga när de hjälpte Tom Cruise att hitta en ny fru, säger han.

Nu ska Cruise få hjälp av scientologerna att hitta en ny fru ännu en gång och skådespelaren ska hysa förhoppningar om att en ny fru godkänns.

Ska ha fallit för svensk

Det går rykten om att Tom Cruise har fallit för svenska skådespelaren Rebecca Ferguson som han träffade under inspelningen av de senaste "Mission Impossible"-filmerna.

 

LÄS ÄVEN: Tom Cruise har fallit för svenska stjärnan

 

Så mycket att han insisterade på att ha fler scener tillsammans med henne i filmen, skriver Hollywood Life.

– De kom verkligen överens. Så han ville ha fler flirtiga scener och fler stunts, som han hjälpte henne med, säger en uppgiftslämnare till OK magazine, skriver Hollywood Life.

Tom Cruise ska också ha setts äta lunch flera gånger med den svenska stjärnan, säger uppgiftslämnare.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag