Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tom Cruises dotter har vuxit upp – kusliga kopian

Se mer om skådespelaren.
Suri Cruise som litet barn – nu har hon vuxit upp.Foto: PPNY / GSNY / SPLASH NEWS / ALL OVER PRESS SPLASH NEWS
Nytagna bilder på Suri Cruise visar hur slående lik hon är mamma Katie Holmes och pappa Tom Cruise.Foto: PETER PARKER / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Tom Cruise har inte träffat dottern på flera år.Foto: FLYNET - SPLASH NEWS / FLYNET - SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Kändisdottern syns oftast inte i rampljuset.

Men under en promenad i New York fångades Katie Holmes och Tom Cruise dotter Suri Cruise på bild – och visar en slående likhet med båda sina föräldrar.

Katie Holmes, 40, och Tom Cruise, 57, gifte sig 2006, bara månader efter att deras dotter Suri Cruise hade fötts. Dottern prydde redan som nyfödd omslaget för Vanity Fair tillsammans med sina föräldrar och familjen syntes ofta i rampljuset. Men sex år senare gick det omtalade Hollywood-paret skilda vägar och Suri Cruise, nu 13 år, har sedan separationen bott med sin mamma.

Katie Holmes har ensam vårdnad om dottern och tillsammans bor de i New York. De rör sig oftast inte i offentliga sammanhang men nya bilder som tagits på Suri Cruise visar att hon vuxit på rejält. På bilderna som tagits under en promenad i New York syns Suri Cruise iklädd ett vitt linne och en gul långkjol, hon har sitt långa bruna hår utsläppt och är slående lik mamma Holmes.

Vägrar träffa dottern

Suri Cruise ska enligt uppgifter inte ha träffat sin pappa sedan hon var sex år gammal. Detta på grund av Tom Cruise stora engagemang i scientologikyrkan. Katie Holmes valde att lämna Scientologikyrkan tillsammans med sin dotter när hon separerade från Tom Cruise – vilket också uppges vara en av anledningarna till att Tom Cruise inte träffar sin enda biologiska dotter mer. Inom Scientologin ska man inte umgås med familjemedlemmar utanför kyrkan.

Desto äldre Suri Cruise blivit, desto mer angelägen har hon blivit att träffa sin pappa igen. Hollywood Life har tidigare rapporterat att Suri Cruise både skrivit brev och försökt ringa sin pappa, men utan svar. 

I överenskommelsen som Katie Holmes och Tom Cruise gjorde i samband med skilsmässan har han rätt att träffa sin dotter tio dagar i månaden – något han vägrar att göra.

– Tom har alltid varit tillåten att träffa Suri 10 dagar i månaden, men har aldrig tagit fasta på Katies erbjudande om att göra det, säger en uppgiftslämnare till Hollywood Life.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.