Tom Cruise skulle hoppa från ett tak, men flög in i en byggnad istället. Foto: E-PRESS PHOTO.COM / /IBL E-PRESS PHOTO.COMTom Cruise skulle hoppa från ett tak, men flög in i en byggnad istället. Foto: E-PRESS PHOTO.COM / /IBL E-PRESS PHOTO.COM
Tom Cruise skulle hoppa från ett tak, men flög in i en byggnad istället.  Foto: E-PRESS PHOTO.COM / /IBL E-PRESS PHOTO.COM
Tom Cruise. Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSTom Cruise. Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Tom Cruise.  Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Tom Cruise skadad under filminspelning

Publicerad

Olyckan var framme under inspelningen av "Mission impossible 6".

Tom Cruise skulle hoppa från en byggställning till ett tak men stunten misslyckades och skådespelaren flög i stället in i en byggnad.

I ett filmklipp på nöjessajten TMZ ser man Tom Cruise grimasera av smärta innan han haltar i väg.

Just nu pågår inspelningen av den sjätte delen av actionfilmerna "Mission impossible". Huvudrollen spelas precis som tidigare av Tom Cruise, 55.

Det var när filmteamet befann sig i London som olyckan var framme. Incidenten ska ha inträffat i söndags när Tom Cruise skulle hoppa från en byggställning till en byggnad. Hoppet var på flera meter och skådespelaren hade för låg fart. Stuntscenen misslyckades och Tom Cruise flög rakt in i kanten på byggnaden.

 

LÄS MER: Katie Holmes miljonhämnd mot Tom Cruise 

 

Nöjessajten TMZ har publicerat ett filmklipp där man ser en plågad Tom Cruise resa sig upp för att sedan halta i väg på hustaket innan han kollapsar. Därefter får han hjälp av filmteamet.

 

Tom Cruise spelar mot svenska Rebecca Ferguson

Det är i nuläget oklart om olyckan kommer att påverka inspelningen av "Mission impossible 6". Det är också okänt hur allvarligt Tom Cruise skadade sig.

Förutom Tom Cruise spelar även Ving Rhames, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Sean Harris och svenska Rebecca Ferguson i "Mission impossible 6". Filmen ska ha premiär den 27 juli nästa år.

 

LÄS MER: Tom Cruise ny kärlek

 

Nyligen åkte Tom Cruise på ytterligare ett bakslag. Enligt den kristna tidningen Christian Post är hans exfru Katie Holmes nu redo att avslöja alla Tom Cruises.

Katie Holmes har inte haft rätt att uttala sig om Cruise under de första fem åren efter skilsmässan - men nu har tiden gått ut. Enligt uppgift till Christian Post har Katie Holmes tackat ja till 96 miljoner kronor för att skriva en avslöjande bok om relationen till exet.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag