Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tom Cruise lever i skräck – bakom fasaden

Tom Cruise vill inte dö som sin pappa.
Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Tom Cruise.
Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN

Han är känd för att spela in sina egna, farliga stuntscener i filmer.

Men Tom Cruise är däremot rädd för något helt annat - det som dödade hans pappa.

– Det har blivit värre sedan hans mamma dog i februari, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Skådespelaren Tom Cruise, 55, är inte främmande för att ta risker när han spelar in film.

Men samtidigt som Cruise spelar in farliga scener utan stuntman, så är han livrädd för att dö, skriver Radar Online.

Cruise är nu nämligen i samma ålder som hans pappa var när han gick bort i cancer i tarmarna, och skådespelaren fruktar att samma öde ska gå honom till mötes.

– Tom är livrädd för att han är i rätt ålder för att få den typen av cancer som hans pappa fick, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Uppgiftslämnaren menar samtidigt att anledningen till att Cruise tar så stora risker under filminspelningarna är att han inte vill dö.

– Han tar otroliga risker med sina stunts, säger uppgiftslämnaren.


LÄS MER: Tom Cruise hemlighet avslöjad – efter alla år


Tom Cruise riskerar livet på Mission: Impossible


LÄS MER: Tom Cruise första ord om dottern – på flera år


Hans risktaganden var nära att leda till katastrof under inspelningen av den senaste "Mission: Impossible"-filmen, då Cruise hoppade mellan två hustak. Händelsen ledde till att skådespelaren bröt sin fotled, men det hade kunnat sluta mycket värre, skriver Radar Online.

– Det är så Tom lever sedan sin pappas död. Det har blivit värre sedan att hans mamma, Mary Lee, dog i februari, säger personen till Radar Online.

Den typen av magcancer som drabbade Tom Cruises pappa är dne tredje vanligaste i USA, och drabbar både män och kvinnor. Läkare menar också att Crusies rädsla för cancer är befogad, då han löper större risk att drabbas när hans pappa dog av det.

– Om en person har en pappa som blev diagnostiserad med magcancer, så löper han två till tre gångers större risk att få sjukdomen än gemene man, säger läkaren Dr. Joel Feinstein, till Radar Online.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.