Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tom Cruise kom på vännen – med exet

Katie Holmes förbereder sig för fullt för att gifta sig med sin Jamie Foxx.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Men enligt Radar är det hennes exmake Tom Cruise som står i vägen för deras lycka. Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN
Tom Cruise, som kom på sitt ex Katie Holmes relation med hans tidigare bästa vän Jamie Foxx på bilder i skvallerpressen.Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
En uppgiftslämnare till sajten berättar att Katie Holmes och Jamie Foxx nu vill rensa luften med Tom innan de gifter sig. Foto: KGC-49 / STELLA PICTURES 104766-5
Foto: BABO / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Stjärnparet Katie Holmes och Jamie Foxx förbereder för fullt för sitt bröllop. 

Men enligt Radar vill paret först rensa luften med Katie Holmes ex och Jamie Foxx tidigare bästa vän, Tom Cruise.

– De vill försäkra honom om att de aldrig var intima med varandra under åren som Katie Holmes var gift med Tom Cruise, säger en uppgiftslämnare till sajten. 

I flera år höll Katie Holmes, 40, och Jamie Foxx, 51 sin kärleksrelation hemlig. 

Enligt Radar är nu stjärnparet redo att ta nästa steg i relationen och gifta sig.

Men den som står i vägen för parets lycka är Tom Cruise, som kom på sitt ex Katie Holmes relation med hans tidigare bästa vän Jamie Foxx på bilder i skvallerpressen.

– Det har funnits en elefant i rummet så länge och de har insett att de måste rensa luften med Tom, berättar en uppgiftslämnare till Radar och fortsätter:

– Det innebär att de vill sätta sig ansikte mot ansikte med Tom, förklara precis hur de blev kära i varandra och de vill försäkra honom om att de aldrig var intima med varandra under åren som Katie Holmes var gift med Tom Cruise.

Skilsmässa stoppade kärleksparet

Redan 2013 började rykten spridas om att Katie Holmes dejtade Jamie Foxx, bara ett år efter skilsmässan från Tom Cruise.

Katie Holmes bekräftade aldrig kärleksryktena på grund av en skilsmässouppgörelse, enligt Radar. En uppgiftslämnare till sajten berättar att Katie Holmes ska ha skrivit under en speciell klausul vid skilsmässan från Tom Cruise.

Enligt denna klausul fick inte Katie Holmes ”skämma ut” sin exman genom att prata om scientologerna eller officiellt dejta en annan man inom fem år efter skilsmässan, skriver Radar.

Jamie Foxx väntas även adoptera dottern Suri, 12, efter att han gift sig med Katie Holmes.

– De måste ta sig an situationen med Suri eftersom Jamie kommer bo tillsammans med dem båda och bli en heltidsstyvpappa, säger uppgiftslämnare till Radar.