Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tom Cruise hemlighet avslöjad – efter alla år

Isabella Cruise med sin make, IT-teknikern Max Parker.
Foto: COLEMAN-RAYNER / STELLA PICTURES COLEMAN-RAYNER
Tom Cruise och Nicole Kidman adopterade Isabella 1992.
Foto: TORSTEN BLACKWOOD / EPA AFP
Foto: J. LUIS CUESTA / J. LUIS CUESTA / CORDON PRESS/IB CORDON PRESS
Foto: SILVE/REX/SHUTTERSTOCK / SILVE/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Isabella Cruise.
Foto: KGC-305 / STELLA PICTURES 90954-1

Hon är Tom Cruises och Nicole Kidmans okända dotter.

I dag är Isabella Cruise 24 år. Hon har inte haft kontakt med sin mamma på flera år - och pappa Tom Cruise dök inte upp på dotterns bröllop.

Nu träder den okända dottern fram, och avslöjar sanningen om sitt liv långt bort från föräldrarna.

Under sitt äktenskap adopterade Tom Cruise och Nicole Kidman syskonen Isabella och Connor Cruise - men Isabella Cruise har valt ett liv långt bort från adoptivföräldrarnas glamourösa Hollywood-liv.

Nu har den okända dottern trätt fram - och den bortglömda delen av Tom Cruises liv är avslöjad.

Isabella Cruise lever numera ett lugnt liv södra London, och sågs flytta in i ett hus där i helgen, skriver Daily Mail

Men hon har inte fått någon hjälp av Tom Cruise. Bostaden ska ha kostat en blygsam summa på 447 240 pund – motsvarande drygt 5 miljoner kronor – vilket bara är ett av de sätt Isabella Cruise distanserat sig från sin familj.LÄS MER: Tom Cruise första ord om dottern – på flera år


2015 gifte hon sig med IT-teknikern Max Parker. Men hon blev inte ledd nerför altargången av pappa Tom Cruise - han var nämligen inte på plats för bröllopet överhuvudtaget. Detta trots att dottern valde att följa i hans fotspår, och leva som scientolog.

Efter att Nicole Kidman och Tom Cruise 2001 skilde sig efter 11 års äktenskap, levde Isabella och Connor med Tom Cruise, och dottern hade inte kontakt med sin mamma på flera år.

Nu ska Isabella Cruise och Nicole Kidman ha tagit upp kontakten igen, men när Kidman tog emot ett Emmy Award för sin insats i tv-serien "Big little lies" uteslöt hon dottern i sitt tacktal.

Ignorerades i Nicole Kidmans tacktal

– Jag är också en mamma och en fru. Jag har två små döttrar, Sunny och Faith. Det här priset är ert, sa Nicole Kidman när hon tog emot priset.

Nicole Kidman syftar på de två döttrar hon fått med maken Keith Urban – men utesluter både Isabella och Connor Cruise ur talet.

Hon har hursomhelst beskrivit sin senaste film "Lion" som ett "kärleksbrev" till sina adoptivbarn, enligt Daily Mail. Filmen handlar om en indisk pojke som adopteras av ett australiensiskt par. 


LÄS MER: Efter olyckan – Tom Cruise kan straffas av scientologerna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.